3000TL ekran kartı önerisi

Yani bende yeni aldım 2060 veya 5600XT bakıyordum ASUS TUF 5600XT T6G indirimle 3000 TL'ye aldım yaklaşık 700 TL gerçek indirime girdi o fiyatta güzel bir 2060 olsa onu alırdım ama dediğim gibi Gigabyte Windforce falan var 3K bazında ve ısınma problemleri falan var bu da ömrünü düşürür ekran kartının değmez sırf RTX için.

Competitive oyunlar oynuyorum RTX umrumda degil ama AMD ekran kartlarına güvenemiyorum.
MSI RADEON RX 5600 XT GAMING X 6GB GDDR6 192bit AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bu kart nasıl sizce.
 
Competitive oyunlar oynuyorum. RTX umurumda degil ama AMD ekran kartlarına güvenemiyorum.

Yıllarca AMD kullandım. Eski masaüstü bilgisayarımda HD 3K serisiydi yanlış hatırlamıyorsam. Hiç sorun yaşamadım. En az 5-6 yıl kullanmışımdır. Laptoplarda gördüğüm kadarıyla çok kötü AMD ama masaüstünde bence gayet iyiler. Yeterli soğutmayla aynı ömrü alırsın.
 
Gigabyte modeli çok ısınıyor diye duyduğumdan kendi kullandığım XFX 5600 XT Thicc II PRO modelini satın aldım. Başlangıçta gelen saçma bir fan ayarını(sıcaklık nolursa olsun fan 30 u geçmiyor) basit bir grafikle değiştirerek kullanmaya başladım. Alalı 3 ay oldu herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Fan değerleri maximum %65 hızlarda ekran kartı maximum 71 72 dereceleri görüyor tam kullanımda uzun saatler sonucu. Performansı da çok tatminkar. RTX umrunuzda değilse kesinlikle öneririm.
 
Gigabyte modeli çok ısınıyor diye duyduğumdan kendi kullandığım XFX 5600 XT Thicc II PRO modelini satın aldım. Başlangıçta gelen saçma bir fan ayarını(sıcaklık ne olursa olsun fan 30'u geçmiyor) basit bir grafikle değiştirerek kullanmaya başladım. Alalı 3 ay oldu herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Fan değerleri maximum %65 hızlarda ekran kartı maximum 71 72 dereceleri görüyor tam kullanımda uzun saatler sonucu. Performansı da çok tatminkar. RTX umrunuzda değilse kesinlikle öneririm.

Attıgım Gigabyte kart hakkında hiç yorum bulamadım.
 

Geri
Yukarı