3000TL'ye Bilgisayar Tavsiyesi

asusn56vz

Hectopat
Katılım
27 Mayıs 2014
Mesajlar
43
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Başlıkta da dediği gibi performansı yüksek ve uzun vadeli bir sistem toplamak istiyorum. Bütçem 3000TL ama güzel bir sisteme max 3500TL verebilirim.
Sizden yardım almadan sistem toplamak istemiyorum, yardımınızı bekliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Dosya Ekleri

  • Adsız.png
    Adsız.png
    28,2 KB · Görüntüleme: 441
Son düzenleyen: Moderatör:
@Pcmonster önerdiğiniz sistem beni ne kadar götürür? Ayrıca Watch Dogs ve GTA 5 gibi oyunları Ultra ayarlarda yüksek FPS'de açar mı? Ekran kartınız dışında bütün parçaları beğendim ama ben Asus'un GeForce 780 DCU2 modelini beğendim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sözünü ettiğiniz kart GTX780 yani soldan 2. rakamı 8 olan yüksek bir ekran kartı o yüzden hiç tereddüt etmeden alabilirsiniz. Watch Dogs'u Ultrada rahatlıkla açar diye düşünüyorum. GTA5 için bir şey söyleyemem. :) Çıkmamış oyunun tartışmasını yapmayalım. :cool:
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar benim tek tereddüt yaşadığım konu parçaları aldığım zaman birbiriyle uyumlu çalışıp çalışmayacağı. Bu parçalar birbiriyle uyumlu olarak çalışır mı? Veya aralarında bir uyumsuzluk var mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör:
Corsair 400r daha iyidir onu almanı öneririm. Haziranın 5'ini falan beklersen fiyatlar düşer bir kaç parçanı artırırsın.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı