S Sagolera97 Femtopat Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 32 19 Temmuz 2020 #1 3000TL'ye kadar monitör önerileriniz neler? FreeSync olmalı. Ben bunu buldum, sistemim güçlü. AOC 27" C27G2ZU/BK 240Hz 0.5ms 2xHDMI DP FHD VA Freesync Premium Curved Gaming Monitör | ITOPYA AOC 27" C27G2ZU/BK 240Hz 0.5ms 2xHDMI DP FHD VA Freesync Premium Curved Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile C27G2ZU ITOPYA'da. www.itopya.com
3000TL'ye kadar monitör önerileriniz neler? FreeSync olmalı. Ben bunu buldum, sistemim güçlü. AOC 27" C27G2ZU/BK 240Hz 0.5ms 2xHDMI DP FHD VA Freesync Premium Curved Gaming Monitör | ITOPYA AOC 27" C27G2ZU/BK 240Hz 0.5ms 2xHDMI DP FHD VA Freesync Premium Curved Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile C27G2ZU ITOPYA'da. www.itopya.com
A Amerseo Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 150 Çözümler 1 19 Temmuz 2020 #2 Sagolera97 dedi: 3000TL'ye kadar monitör önerileriniz neler? FreeSync olmalı. Ben bunu buldum, sistemim güçlü. AOC 27" C27G2ZU/BK 240Hz 0.5ms 2xHDMI DP FHD VA Freesync Premium Curved Gaming Monitör | ITOPYA AOC 27" C27G2ZU/BK 240Hz 0.5ms 2xHDMI DP FHD VA Freesync Premium Curved Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile C27G2ZU ITOPYA'da. www.itopya.com Genişletmek için tıkla... VA panel olması dışında gayet güzel. Ama bence bu fiyatta bir şey alıyorsan IPS panel bir şey bulman daha iyi olur.
Sagolera97 dedi: 3000TL'ye kadar monitör önerileriniz neler? FreeSync olmalı. Ben bunu buldum, sistemim güçlü. AOC 27" C27G2ZU/BK 240Hz 0.5ms 2xHDMI DP FHD VA Freesync Premium Curved Gaming Monitör | ITOPYA AOC 27" C27G2ZU/BK 240Hz 0.5ms 2xHDMI DP FHD VA Freesync Premium Curved Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile C27G2ZU ITOPYA'da. www.itopya.com Genişletmek için tıkla... VA panel olması dışında gayet güzel. Ama bence bu fiyatta bir şey alıyorsan IPS panel bir şey bulman daha iyi olur.
Deleted User Hectopat Katılım 17 Temmuz 2020 Mesajlar 749 Makaleler 1 Çözümler 2 19 Temmuz 2020 #3 Sagolera97 dedi: 3000TL'ye kadar monitör önerileriniz neler? FreeSync olmalı. Ben bunu buldum, sistemim güçlü. AOC 27" C27G2ZU/BK 240Hz 0.5ms 2xHDMI DP FHD VA Freesync Premium Curved Gaming Monitör | ITOPYA AOC 27" C27G2ZU/BK 240Hz 0.5ms 2xHDMI DP FHD VA Freesync Premium Curved Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile C27G2ZU ITOPYA'da. www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Hikaye tarzlı oyun mu oynayacaksınız? Yoksa FPS türü oyunlar mı? (FPS olarak CS:GO gibi oyunlar.)
Sagolera97 dedi: 3000TL'ye kadar monitör önerileriniz neler? FreeSync olmalı. Ben bunu buldum, sistemim güçlü. AOC 27" C27G2ZU/BK 240Hz 0.5ms 2xHDMI DP FHD VA Freesync Premium Curved Gaming Monitör | ITOPYA AOC 27" C27G2ZU/BK 240Hz 0.5ms 2xHDMI DP FHD VA Freesync Premium Curved Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile C27G2ZU ITOPYA'da. www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Hikaye tarzlı oyun mu oynayacaksınız? Yoksa FPS türü oyunlar mı? (FPS olarak CS:GO gibi oyunlar.)
S Sagolera97 Femtopat Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 32 19 Temmuz 2020 #4 FPS oyunları oynayacağım IP panel ekranlar FPS için daha iyidir değil mi? CS:GO, LOL, WoW, Rust oyunlarını sıklıkla oynuyorum.
FPS oyunları oynayacağım IP panel ekranlar FPS için daha iyidir değil mi? CS:GO, LOL, WoW, Rust oyunlarını sıklıkla oynuyorum.
A Amerseo Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 150 Çözümler 1 20 Temmuz 2020 #5 Sagolera97 dedi: FPS oyunları oynayacağım IP panel ekranlar FPS için daha iyidir değil mi? CS:GO, LoL, WoW, Rust oyunlarını sıklıkla oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Eğer çok rekabetçi gideceğim gibi bir iddian varsa TN panellerin en hızlısı olması lazım. Ancak öyle bir şey demiyorsan IPS ekran görüntü kalitesi bakımından VA ve TN panellerin önünde gözün bayram eder diğerlerine göre.
Sagolera97 dedi: FPS oyunları oynayacağım IP panel ekranlar FPS için daha iyidir değil mi? CS:GO, LoL, WoW, Rust oyunlarını sıklıkla oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Eğer çok rekabetçi gideceğim gibi bir iddian varsa TN panellerin en hızlısı olması lazım. Ancak öyle bir şey demiyorsan IPS ekran görüntü kalitesi bakımından VA ve TN panellerin önünde gözün bayram eder diğerlerine göre.
S Sagolera97 Femtopat Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 32 20 Temmuz 2020 #6 ASUS ROG STRIX 23.8" XG248Q 240Hz 1ms HDMI DP Freesync ve G-sync Uyumlu Gaming Monitör | ITOPYA ASUS ROG STRIX 23.8" XG248Q 240Hz 1ms HDMI DP Freesync ve G-sync Uyumlu Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile XG248Q ITOPYA'da. www.itopya.com O zaman bu daha iyidir değil mi? FPS oyunları için TN panel bu.
ASUS ROG STRIX 23.8" XG248Q 240Hz 1ms HDMI DP Freesync ve G-sync Uyumlu Gaming Monitör | ITOPYA ASUS ROG STRIX 23.8" XG248Q 240Hz 1ms HDMI DP Freesync ve G-sync Uyumlu Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile XG248Q ITOPYA'da. www.itopya.com O zaman bu daha iyidir değil mi? FPS oyunları için TN panel bu.
55superx Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 13.950 Makaleler 2 Çözümler 77 20 Temmuz 2020 #7 Sagolera97 dedi: ASUS ROG STRIX 23.8" XG248Q 240Hz 1ms HDMI DP Freesync ve G-sync Uyumlu Gaming Monitör | ITOPYA ASUS ROG STRIX 23.8" XG248Q 240Hz 1ms HDMI DP Freesync ve G-sync Uyumlu Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile XG248Q ITOPYA'da. www.itopya.com O zaman bu daha iyidir değil mi? FPS oyunları için TN panel bu. Genişletmek için tıkla... TN panel kalitesiz görüntü sunar ama daha iyi tepkime süresine sahiptir. VA panel Curved cihazlarda kullanılır ve kaliteli görüntü sunar. Tepkime süresi TN kadar olmasa da iyidir. IPS panel ise daha da kaliteli bir görüntü sunar ama tepkime süresinde de daha kötüdür. Buna göre tercih yapın.
Sagolera97 dedi: ASUS ROG STRIX 23.8" XG248Q 240Hz 1ms HDMI DP Freesync ve G-sync Uyumlu Gaming Monitör | ITOPYA ASUS ROG STRIX 23.8" XG248Q 240Hz 1ms HDMI DP Freesync ve G-sync Uyumlu Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile XG248Q ITOPYA'da. www.itopya.com O zaman bu daha iyidir değil mi? FPS oyunları için TN panel bu. Genişletmek için tıkla... TN panel kalitesiz görüntü sunar ama daha iyi tepkime süresine sahiptir. VA panel Curved cihazlarda kullanılır ve kaliteli görüntü sunar. Tepkime süresi TN kadar olmasa da iyidir. IPS panel ise daha da kaliteli bir görüntü sunar ama tepkime süresinde de daha kötüdür. Buna göre tercih yapın.
S Sagolera97 Femtopat Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 32 20 Temmuz 2020 #8 55superx dedi: TN panel kalitesiz görüntü sunar ama daha iyi tepkime süresine sahiptir. VA panel Curved cihazlarda kullanılır ve kaliteli görüntü sunar. Tepkime süresi TN kadar olmasa da iyidir. IPS panel ise daha da kaliteli bir görüntü sunar ama tepkime süresinde de daha kötüdür. Buna göre tercih yapın. Genişletmek için tıkla... Bilgilendirmeniz için teşekkürler. En iyi cevap buydu.
55superx dedi: TN panel kalitesiz görüntü sunar ama daha iyi tepkime süresine sahiptir. VA panel Curved cihazlarda kullanılır ve kaliteli görüntü sunar. Tepkime süresi TN kadar olmasa da iyidir. IPS panel ise daha da kaliteli bir görüntü sunar ama tepkime süresinde de daha kötüdür. Buna göre tercih yapın. Genişletmek için tıkla... Bilgilendirmeniz için teşekkürler. En iyi cevap buydu.