3000TL'ye kadar TKL klavye önerisi

Hocam Ek75 Pro da alabilirsiniz.
Hocam iyi güzel de bu klavye diğer sayfalarda 3200TL 'ye satılırken burda neden 1300tl daha ucuza ondan dolayı bu sayfaya güvenemedim burada sipariş verenlerde iade etmekte zorlandıklarını hatta edemediklerini belirtmiş bundan dolayı pek yanaşmadım bu klavyeye.
Mesela aynı klavye satıcı da aynı ama fiyatlar baya farklı.

Hocam iyi güzel de bu klavye diğer sayfalarda 3200TL 'ye satılırken burda neden 1300tl daha ucuza ondan dolayı bu sayfaya güvenemedim burada sipariş verenlerde iade etmekte zorlandıklarını hatta edemediklerini belirtmiş bundan dolayı pek yanaşmadım bu klavyeye.
Mesela aynı klavye satıcı da aynı ama fiyatlar baya farklı.
Kendi sitesinde indirim var hocam ondan daha ucuz. Site zaten Dareu'nun distribütörü İadesi zor olsa da garanti konusunu Dareu global desteğinden yardım alabilirsiniz değişim sağlıyorlar.

Bunu öneririm.

Merhaba. Aylardır klavyeleri inceliyorum ve Ajazz AK820 Pro gift switch almak kararına geldim. Buradaki yorumlarda daha çok Dareu markasını tavsiye ediyorlar. Şimdi bu ikisinin aradında kaldım. Sizce hangisini seçeyim ve neden?

Merhaba. Aylardır klavyeleri inceliyorum ve Ajazz AK820 Pro gift switch almak kararına geldim. Buradaki yorumlarda daha çok Dareu markasını tavsiye ediyorlar. Şimdi bu ikisinin aradında kaldım. Sizce hangisini seçeyim ve neden?
Dareu daha iyi Ak820 Pro'ya 2800 küsür TL aşırı fazla.

Ben dün akşam Ajazz Ak820 pro gift switch olan versiyonunu aldım o sayfaya pek güvenemedim o kadar indirim olmasını da pek güvenli bulmadım o yüzden bakalım gelince bi yazı yazarım.

Dareu daha iyi Ak820 Pro'ya 2800 küsür TL aşırı fazla.
Hocam bence gamepower eva 7 bile 2000 TL fiyat varken bu klavyeler o kadar da pahalı değil fiyatını da hak ediyorlar. Bu Ajazz Ak820 pro fiyatı pahalı geliyorsa arada stokları yeniliyorlar Aula F87 beyaz versiyonu da fiyat olarak da gayet güzel tam TKL boyutunda onu da öneririm.

Bunu öneririm.
Bu şekilde benzer bir tasarıma sahip kablosuz var mıdır acaba?

Bu şekilde benzer bir tasarıma sahip kablosuz var mıdır acaba?
Keycap olarak mı boyut olarak mı? Boyut olaraksa bu var.

Şuan aldığım klavye ile yazıyorum alacaklar için Ak820 pro aşırı güzel herkese tavsiye ederim gift switch olan modelinin sesi o kadar tok ve sessiz ki klavye parasını sonuna kadar hak ediyor alıcak ama tedereddüt edenlere söylüyorum alın pişman olmazsınız. Bende çok çok tedereddüt etmiştim ancak arkadaşım da çok önerdi gerçekten hakkını veriyor.

Şuan aldığım klavye ile yazıyorum alacaklar için Ak820 pro aşırı güzel herkese tavsiye ederim gift switch olan modelinin sesi o kadar tok ve sessiz ki klavye parasını sonuna kadar hak ediyor alıcak ama tedereddüt edenlere söylüyorum alın pişman olmazsınız. Bende çok çok tedereddüt etmiştim ancak arkadaşım da çok önerdi gerçekten hakkını veriyor.
Hangi siteden sipariş ettiniz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı