3000TL'ye Tam Takım Oyuncu Bilgisayarı

@SypeR benim bir sorum var. Ses kartı ve internete baglanmak için her hangi bir malzemeye gerek yok mu acaba? Kusura bakmayın bu işlerden hiç ama hiç anlamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem oyun için olacaksa anakart 990FX çipset olursa daha iyi. FX 6300, 990FX ile daha uyumlu. Ancak sistem iyi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem oyun için olacaksa anakart 990FX çipset olursa daha iyi. FX 6300, 990FX ile daha uyumlu. Ancak sistem iyi.
Paran çoksa neden 990FX olmasın? Ayrıca ben o anakartla FX 8350 ve GTX 770 kullanıyorum. Daha bir sorun yaşamadım. Tek sorun ileride SLI yapmak istesem yapamayacağım. Zaten o zaman SLI yapıp vereceğim enerji parasına çok daha ucuza ve daha güçlü güncel bir kart satın alırım daha iyi.
@SypeR benim bir sorum var. Ses kartı ve internete baglanmak için her hangi bir malzemeye gerek yok mu acaba? Kusura bakmayın bu işlerden hiç ama hiç anlamıyorum.
Hepsi anakart üstünde var zaten. M5A97 R2.0'da Gigabit LAN ve 5.1 Surround ses çıkışı var. Ayrıca dijital ses çıkışına da sahip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…