300GB Superbox yeter mi?

Kagamii

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU: Sapphire pulse RX 7900 GRE
Evimizi yaptırdığımız için köye taşındık internet hattı sıkıntılıymış 2. ayda altyapı yaptirilacakmis muhtar dedi şimdi sorum şu olacak ben telefon interneti ne bağlıyordum oyun oynarken interneti az yiyor ve 70-90 arası pingim oluyordu şimdi Superbox'u alsam Ethernet ile bağlasam nasıl olur yeter mi? Video falan da izliyorum.

Bilgisayarın ve telefonun sana diyor ayda bu kadar yiyorsun diye, ona göre hesap yapabilirsin. Bir de Turkcell'in oradaki durumu da var. Belki telefonun iyi çekiyordur, Superbox kötüdür. Belki de tam tersi...

Herkesin farklı deneyimi olabiliyor ama bulunduğun bölgenin aldığı sinyal çok önemli. 4.5G diye almıştım fakat sinyal çekmediği için 3G yaptılar interneti. WhatsApp üzerinden mesaj bile zor gönderiyordum.

Evimizi yaptırdığımız için köye taşındık internet hattı sıkıntılıymış 2. ayda altyapı yaptirilacakmis muhtar dedi şimdi sorum şu olacak ben telefon interneti ne bağlıyordum oyun oynarken interneti az yiyor ve 70-90 arası pingim oluyordu şimdi Superbox'u alsam Ethernet ile bağlasam nasıl olur yeter mi? Video falan da izliyorum.

200 GB yetmez hocam.

Sadece sen kullanacaksan yeterli olur diye düşünüyorum. Ama ailecek kullanırsanız zor yeter.

Yeni konular

Geri
Yukarı