Rainforces Femtopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2021 #1 Öncelikle merhaba. Sadece CS:GO tarzı FPS oyunları oynuyorum, müzik sesi hiç önemli değıl. Sadece ayak seslerini çok iyi almak istiyorum. En fazla 400'e kadar çıkabılırım. Lütfen Rampage gibi merdiven altı markaları önermeyin. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ocak 2021
Öncelikle merhaba. Sadece CS:GO tarzı FPS oyunları oynuyorum, müzik sesi hiç önemli değıl. Sadece ayak seslerini çok iyi almak istiyorum. En fazla 400'e kadar çıkabılırım. Lütfen Rampage gibi merdiven altı markaları önermeyin.
Teknolojik112 Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 2.029 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2021 #2 Onikuma al fiyat performans kullanıyorum ve neredeyse Razer'a kafa tutuyor alırken senin gibi önyargılarım vardı ama iyi ki almışım.
Onikuma al fiyat performans kullanıyorum ve neredeyse Razer'a kafa tutuyor alırken senin gibi önyargılarım vardı ama iyi ki almışım.
Shum Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 796 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Yas Marina Circuit Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2021 #3 https://www.hepsiburada.com/rampage-r36-drop-7-1-gaming-mikrofonlu-kulaklik-siyah-p-HBV00000MXBC7?magaza=OZENTECH Rampage markasının bu modeli oldukça başarılı, diğerleri gibi değil. Marka takıntısız olacaksa: HyperX Cloud Stinger Core Gaming Kulaklık Fiyatı ve Özellikleri HyperX Cloud Stinger Core Gaming Kulaklık özelliklerini incelemek ve en uygun fiyata satın almak için hemen tıkla! www.teknosa.com
https://www.hepsiburada.com/rampage-r36-drop-7-1-gaming-mikrofonlu-kulaklik-siyah-p-HBV00000MXBC7?magaza=OZENTECH Rampage markasının bu modeli oldukça başarılı, diğerleri gibi değil. Marka takıntısız olacaksa: HyperX Cloud Stinger Core Gaming Kulaklık Fiyatı ve Özellikleri HyperX Cloud Stinger Core Gaming Kulaklık özelliklerini incelemek ve en uygun fiyata satın almak için hemen tıkla! www.teknosa.com
jiko Hectopat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 450 Çözümler 5 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2021 #4 James Donkey 711 Siyah 7.1 Surround Gaming Kulaklık - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Fiyat performans ürünü.Bende bunu kullanıyorum.
James Donkey 711 Siyah 7.1 Surround Gaming Kulaklık - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Fiyat performans ürünü.Bende bunu kullanıyorum.
Berke.eth Hectopat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 676 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek NFT Collector 29 Ocak 2021 #5 Tronsmart Sono olabilir. Yurtdışı alabilirim diyorsanız E900 Pro.