300TL kulak içi kulaklık tavsiyesi

eko9x

Hectopat
Katılım
16 Haziran 2020
Mesajlar
49
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar herkese merhaba,

Rahatlığın ön planda olduğu bir kulak içi kulaklık arıyorum. Puanlama yapacak olursak ses kalitesini önemsediğim kadar kulağımı fiziksel olarak rahatsız etmeyecek bir kulaklık arıyorum. Şöyleki bir günde bazen 4 5 saat hiç çıkarmadan kullanıyorum. Tabii ki bu kadar kullanımda bir etki yapacak ancak bu etkinin minimum olmasını istiyorum. Bütçem 300TL. Kullandığınız veya bildiğiniz kulaklıklardan öneriler bekliyorum. Teşekkürler.

Aradığım özellikler:

Ses kalitesi.
Rahatlık.
Kablolu (kesinlikle)
Mikrofonlu (kesinlikle)
 
Son düzenleme:
Arkadaşıma almıştık gerçekten kaliteli.
Edit: Kulak içi olduğunu unutmuşum özür dilerim :D
 
Gayet kaliteli.
Ön yargılı olmayalım şu markaya.
Deneyimlemesem hak vereceğim. 1 hafta kullanıp iade ettim. Öncelikle mikrofonu berbat. Dip ses sorunu var. Ses kalitesi berbat ve rahatlık konusunda en alt seviye bir kulaklık. Bir de kendiniz değil arkadaşınız kullanıyor. Benim arkadaşım da Turbox PC kullanıyor. Gayet memnun. Herkese öneririm (!)
 
Deneyimlemlemesem hak vereceğim. 1 hafta kullanıp iade ettim. Öncelikle mikrofonu berbat. Dip ses sorunu var. Ses kaliteli berbat ve rahatlık konusunda en alt seviye bir kulaklık. Bir de kendiniz değil arkadaşınız kullanıyor. Benim arkadaşım da Turbox PC kullanıyor. Gayet memnun. Herkese öneririm (!)

Ya hayır arkadaşımın kullanması değil sadece.
Beraber sipariş ettik ve ben kullandım önce evde gayet kaliteli idi.
Burada gelip kafamdan yazmıyorum bunları.
Mikrofonu'da Sesi'de gayet iyiydi ben test ettiğimde.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı