Kzylx1 Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 529 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2024 #1 Selam, okul açılana kadar çözmek için test kitabı arıyorum. YDS'ye yönelik test kitapları önerirseniz sevinirim. 12. sınıfa geçeceğim, dil bölümü. B1-B2 seviyesi makul olur. Bütçe başlıktaki gibi 300 TL.
Selam, okul açılana kadar çözmek için test kitabı arıyorum. YDS'ye yönelik test kitapları önerirseniz sevinirim. 12. sınıfa geçeceğim, dil bölümü. B1-B2 seviyesi makul olur. Bütçe başlıktaki gibi 300 TL.
Kzylx1 Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 529 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2024 #3 RK800 dedi: Modadil YDS Şampiyonu olabilir. Genişletmek için tıkla... Link atabilme şansınız var mı acaba?
RK800 dedi: Modadil YDS Şampiyonu olabilir. Genişletmek için tıkla... Link atabilme şansınız var mı acaba?
RK800 Decapat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 836 27 Temmuz 2024 #4 Kzylx1 dedi: Link atabilme şansınız var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Modadil Yayınları Modadil YDS'Nin Şampiyonu 10 Özgün Deneme - Fiyatı, Yorumları Modadil Yayınları Modadil YDS'Nin Şampiyonu 10 Özgün Deneme yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
Kzylx1 dedi: Link atabilme şansınız var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Modadil Yayınları Modadil YDS'Nin Şampiyonu 10 Özgün Deneme - Fiyatı, Yorumları Modadil Yayınları Modadil YDS'Nin Şampiyonu 10 Özgün Deneme yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
Kzylx1 Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 529 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2024 #5 h RK800 dedi: Modadil Yayınları Modadil YDS'Nin Şampiyonu 10 Özgün Deneme - Fiyatı, Yorumları Modadil Yayınları Modadil YDS'Nin Şampiyonu 10 Özgün Deneme yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Hocam bu deneme seti, soru bankası lazım bana.
h RK800 dedi: Modadil Yayınları Modadil YDS'Nin Şampiyonu 10 Özgün Deneme - Fiyatı, Yorumları Modadil Yayınları Modadil YDS'Nin Şampiyonu 10 Özgün Deneme yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Hocam bu deneme seti, soru bankası lazım bana.
RK800 Decapat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 836 27 Temmuz 2024 #6 Kzylx1 dedi: h Hocam bu deneme seti, soru bankası lazım bana. Genişletmek için tıkla... O zaman bu olabilir. Akın Dil Akın Dil Yds Yökdil Yksdil Voga Test Fiyatı, Yorumları - Trendyol Akın Dil Akın Dil Yds Yökdil Yksdil Voga Test yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
Kzylx1 dedi: h Hocam bu deneme seti, soru bankası lazım bana. Genişletmek için tıkla... O zaman bu olabilir. Akın Dil Akın Dil Yds Yökdil Yksdil Voga Test Fiyatı, Yorumları - Trendyol Akın Dil Akın Dil Yds Yökdil Yksdil Voga Test yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com