300W PSU'ya 1660 serisi veya 2060 serisi takılabilir mi?

• Konuyu başlatan samc34
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 394
FX yeterli olur. Letgo'dan bak 1200 watt Power'ları 1200 1500 arası satıyorlar.
Hocam cooler master RS-500 modelini buldum 500₺ ye. 500₺ ye şansa aynı adamda GT730 da var. 730 alsam tak çalıştır uğraşta yok ama bir yandan da FX6100 kötüde bir işlemci değil iyi kötü besler 1660superi. Siz olsanız ne yapardınız.

Hocam Cooler Master RS-500 modelini buldum 500₺ ye. 500₺ ye şansa aynı adamda GT730 da var. 730 alsam tak çalıştır uğraşta yok ama bir yandan da FX6100 kötüde bir işlemci değil iyi kötü besler 1660 Super'i. Siz olsanız ne yapardınız.

Ben olsam ikinci elden bayağı uğraşır uygun bir PSU alırdım sonra anakart işlemci set olarak satılıyor 10. nesil i3 onlardan alırdım yaklaşık 3.5 4 bine fıstık gibi sistem olur.

Şehir neresi? Bir de ben bakayım.

Ben olsam ikinci elden bayağı uğraşır uygun bir PSU alırdım sonra anakart işlemci set olarak satılıyor 10. nesil i3 onlardan alırdım yaklaşık 3.5 4 bine fıstık gibi sistem olur.

Şehir neresi? Bir de ben bakayım.
Hocam çok sağlam masaüstü + yine çok sağlam diyebileceğimiz 12500H + 4050 li bir laptop var bende. Bu bilgisayarı sadece boşta dursun diye aldım. Aktif kullanacağım girip takılıp vakit geçireceğim bir pc tarihi boyunca olmayacak. Elimde ekran kartıda var. Önümde 2 seçenek var

Ya gt730 alıp sisteme direkt takacağım uğraşmadan işimi rahatça görecek
Ya da 500w psuyu alıp biraz sök tak uğraşıp sisteme 1660super ekleyeceğim ve Fx6100 ile daha akıcı bir sistem olacak. Ha bu işime yarayacak mı, oynamayacağım için yaramayacak ama bu seçenekte mantıklı duruyor.

Hocam çok sağlam masaüstü + yine çok sağlam diyebileceğimiz 12500H + 4050'li bir laptop var bende. Bu bilgisayarı sadece boşta dursun diye aldım. Aktif kullanacağım girip takılıp vakit geçireceğim bir PC tarihi boyunca olmayacak. Elimde ekran kartıda var. Önümde 2 seçenek var.

Ya GT730 alıp sisteme direkt takacağım uğraşmadan işimi rahatça görecek.
Ya da 500W PSU'yu alıp biraz sök tak uğraşıp sisteme 1660 Super ekleyeceğim ve FX6100 ile daha akıcı bir sistem olacak. Ha bu işime yarayacak mı, oynamayacağım için yaramayacak ama bu seçenekte mantıklı duruyor.

Kullanmayacaksan direkt 730 takmak daha mantıklı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı