3050 Ti 752 watt kullanıldığı görünüyor

CrinkCrunk

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. 2022 Mayıs ayında aldığım ASUS TUF Gaming F15 ‎FX506HEB-HN148W Notebook'um GTA 5 vb. oyunlarda çok düşük 5 FPS vermeye başladı. Afterburner programıyla baktığımda GPU 752 watt değerinde kullandığını gördüm. Ekran görüntülerini eklemeye çalışacağım. Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

22.png

Dosya Ekleri

• 23232.png
    23232.png
    56 KB · Görüntüleme: 701
Son düzenleyen: Moderatör:
Dahili GPU ve ayrık GPU'yu açmışsınız Afterburner'da. Bundan dolayı programın şaşması normal, o kadar düzgün değil henüz :D MUX varsa açıp öyle kullan.

3 programdan baktım ASUS'un kendi programı da dahil hepsinde bu şekilde gözüküyor ve MHz değerleri de 210 değerinde sabit.

Mümkün değil o kadar kullanması.

Bence de ama işte çözümü bilemiyorum :(

3 programdan baktım ASUS'un kendi programı da dahil hepsinde bu şekilde gözüküyor ve MHz değerleri de 210 değerinde sabit.
MUX var mı peki?

Hangi oyunlarda deniyorsun? LoL yerine varsa daha zorlayıcı oyunlarda deneyebilirsin. Yoksa Superposition Benchmark öneririm.

MUX var mı peki?

Hangi oyunlarda deniyorsun? LoL yerine varsa daha zorlayıcı oyunlarda deneyebilirsin. Yoksa Superposition Benchmark öneririm.

Açıkçası özür dileyerek MUX'un ne olduğunu bilmiyorum kusura bakmayın lütfen. Sadece LoL'de değil diğer oyunlarda da denedim, gerek Valorant, gerekse GTA, CS:GO... ASUS'un programında veya AIDA adlı program ve CPU-Z türevlerinde de aynı değerleri görüyorum. Ayrıca teşekkürler değerli cevabınız için.

Driverda problem yoksa BIOS ile ilgili olmalı BIOS güncellemesi geldiyse yapın gelmediyse mevcut sürümü yeniden yükleyin ya da BIOS'u sıfırlayın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı