3060 nerede satılacak?

bak sen şu fırsatçı çakala. 5-6k ya alıp 8k satacağını sanıyor..
Yazık günah ne paralara neler, alınıyor artık..

edit:şimdi dikkat ettim markası belirsiz bir kart.

Kart öğlen 4'ten sonra satışa çıkacakmış. Akşam 8'i beklemiyecekler demek ki. Saat belirtmeyen siteler derkenden hatta bu gece 12 de bile satışa sunacak siteler olacaktır illaki.

Hocam ben hazır bekliyorum 512MB ekran kartına 2 monitör taktım hangisine stok düşerse buraya da atarım.
Bak sen şu fırsatçı çakala. 5-6k ya alıp 8K satacağını sanıyor.
Yazık günah ne paralara neler, alınıyor artık.

Hocam türediler Letgo'da bir sürüler.

Stok durumunu siz yarin açtığım konuya atar mısınız? Adı "3060 ve mağazalardan aldığım cevaplar" olur büyük ihtimal.

Yarın işin yoksa şöyle bir ricam olacak senden. Bakabilirsin kartın satışa çıktığı tüm sitelerden fiyat SS almaya çalış. Belki stok bilgisi girerler onları da al. Yarın bir bakalım neler oluyor piyasada.

Az önce bir haber okudum RTX 3060 3DMark testinde 2060 la 2060S'in arasında gerçekten böyleyse asla fiyatına değmez o kadar alt seviyede beklemiyordum kartı.
Kaynak

Tabii ki. Sabah 11 gibi en geç açarım.
Su an GameGaraj'da satilmayacağını biliyoruz. Vatan'dan da durum yukarıda söylendiği gibidir herhalde. Mediamarkt, Incehesap gibi sitelerin müşteri hizmetlerine soracağım yarın. Gaming.gen'e dün mail yoluyla sordum, ticket'ıma cevap gelmedi. Bunların niye söylüyorum derseniz konu açamayacağım muhtemelen.

QP Bilişim'i de eleyin hocam orası da yok dedi İtopya zaten yapmaz.

O zaman yarın hiç uğraşmayacağım bile. Direk 5600XT alırım aynı performansı verir. Resmen 1070Ti ile 1080 arasında bir şey. O kadar heyecana böyle bir kart sunmak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…