3060 Ti almak 1600 TL fiyat farkına değer mi?

Salome

Decapat
Arkadaşlar merhaba iyi bayramlar, geçen gün burada konu açarak tavsiye almıştım ardından bütçemi biraz daha zorlasam mı aklım takıldı.

Ben şu ürünü 8100 TL'ye sipariş ettim ama daha kargoya verilmedi;

Teknobiyotik ise Galax 3060 Ti kartı 9700 TL'ye satıyor. Düz 3060 ile Ti arasında 1600 TL fiyat farkı olmuş oluyor. Düz 3060 versiyonun 12 GB VRAM, Ti modelin ise 8 GB VRAM olması kafamı çok karıştırdı. 12 GB VRAM olması daha avantajlı diyen de var Ti model güç farkıyla o VRAM farkının önemi kalmıyor diyen de var.

Daha çok tasarım programlarıyla uğraşan biriyim, oyunlarla pek aram yok. Genel olarak tasarım programlarında kullanacağım, video edit öğrenme planım da var. Bu iki ürün arasındaki performans farkı sizce 1600 TL'den daha yüksek mi yoksa düşük mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba iyi bayramlar, geçen gün burada konu açarak tavsiye almıştım ardından bütçemi biraz daha zorlasam mı aklım takıldı.

Teknobiyotik ise Galax 3060 Ti kartı 9700 TL'ye satıyor. Düz 3060 ile Ti arasında 1600 TL fiyat farkı olmuş oluyor. Düz 3060 versiyonun 12 GB VRAM, Ti modelin ise 8 GB VRAM olması kafamı çok karıştırdı. 12 GB VRAM olması daha avantajlı diyen de var Ti model güç farkıyla o VRAM farkının önemi kalmıyor diyen de var.

Daha çok tasarım programlarıyla uğraşan biriyim, oyunlarla pek aram yok. Genel olarak tasarım programlarında kullanacağım, video edit öğrenme planım da var. Bu iki ürün arasındaki performans farkı sizce 1600 TL'den daha yüksek mi yoksa düşük mü?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu seninle alakalı bir durum, 3060 sana yeterli gelecektir fakat benim bütçem yeter diyorsan 3060 Ti'de alabilirsin.
Hocam aslında anlık değil de ben ikinci el satış falan pek sevmediğim şeyler olduğu için çok sık yükseltme yapmıyorum. İleriye dönük olması açısından da aklımı karıştırdı konuya yazmayı unutmuşum.

3060 Ti alirsan 2K ileride gectiginde hala idare eder seviyede olacak.

Bence iade edip aşağıdaki RTX 3060'ı alın. 8000 TL'ye RTX 3060 almanın hiçbir manası yok. Ayrıca evet, Gainward alınır.

Sıcaklık farkı olacağı söylendi hocam bu markada. Yıllardır uçak fanı gibi bir ses dinliyorum takıntı oldu bu yüzden bütçem el verdiğince en kaliteli markayı almaya çalışıyorum.

Sıcaklık farkı olacağı söylendi hocam bu markada. Yıllardır uçak fanı gibi bir ses dinliyorum takıntı oldu bu yüzden bütçem el verdiğince en kaliteli markayı almaya çalışıyorum.
Sıcaklık farkı mı? Siz Zotac'in hangi sıcaklıkta çalıştığını biliyor musunuz?

Yük altında 74 derece. Ortalama bir soğutmaya sahip.

Gainward Ghost'un sıcaklıklarını nasıl bulacağız? Palin'in alt markası. Yani Palit'in Dual modelini dikkate alabiliriz.

Sonuçlara baktığımızda daha kaliteli diyerek aldığınız Zotac'in daha sıcak çalışacağı görülüyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı