Piedraa Centipat Katılım 4 Ağustos 2024 Mesajlar 127 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2024 #11 Tommy angelo 2139 dedi: Monitör 180 Hz fpside 180e kitledimde 50 üstü çıkmıyor oyun bana en yüksek ayarları önerdi orta ayarlara almama rağmen 50 FPS üstü gitmiyor. Genişletmek için tıkla... İşlemci ve ekran kartına bir test yapın belki bozuktur. Tommy angelo 2139 dedi: Monitör 180 Hz fpside 180e kitledimde 50 üstü çıkmıyor oyun bana en yüksek ayarları önerdi orta ayarlara almama rağmen 50 FPS üstü gitmiyor. Genişletmek için tıkla... Ya da driverları kontrol edın bazen drıver sebebı FPS'ler dusebiliyor.
Tommy angelo 2139 dedi: Monitör 180 Hz fpside 180e kitledimde 50 üstü çıkmıyor oyun bana en yüksek ayarları önerdi orta ayarlara almama rağmen 50 FPS üstü gitmiyor. Genişletmek için tıkla... İşlemci ve ekran kartına bir test yapın belki bozuktur. Tommy angelo 2139 dedi: Monitör 180 Hz fpside 180e kitledimde 50 üstü çıkmıyor oyun bana en yüksek ayarları önerdi orta ayarlara almama rağmen 50 FPS üstü gitmiyor. Genişletmek için tıkla... Ya da driverları kontrol edın bazen drıver sebebı FPS'ler dusebiliyor.
T Tommy angelo 2139 Picopat Katılım 1 Mayıs 2024 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2024 #12 Piedraa dedi: İşlemci ve ekran kartına bir test yapın belki bozuktur. Genişletmek için tıkla... Sistemimle alakalı olmadığına neredeyse eminim ağır sistem isteyen oyunlarda hiçbir sıkıntı olmadan oynadım ama Fortnite'a gelince sıkıntı oluyor.
Piedraa dedi: İşlemci ve ekran kartına bir test yapın belki bozuktur. Genişletmek için tıkla... Sistemimle alakalı olmadığına neredeyse eminim ağır sistem isteyen oyunlarda hiçbir sıkıntı olmadan oynadım ama Fortnite'a gelince sıkıntı oluyor.
alp15eren Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2016 Mesajlar 5.857 Makaleler 1 Çözümler 44 28 Ekim 2024 #13 Oyunu DX12 de oynayın. Bir de nvidia kontrol panelinden bağlantılı optimizasyonu kapatın. Başlatma seçeneklerine -USEALLAVAILABLECORES yazabilirsiniz. Tavsiye ettiğim ayarlar dokular dışında her şeyi düşüğe alın ve kenar yumuşatmayı açın.
Oyunu DX12 de oynayın. Bir de nvidia kontrol panelinden bağlantılı optimizasyonu kapatın. Başlatma seçeneklerine -USEALLAVAILABLECORES yazabilirsiniz. Tavsiye ettiğim ayarlar dokular dışında her şeyi düşüğe alın ve kenar yumuşatmayı açın.