3060 Ti stokları ne zaman gelir?

K E D Y

Kilopat
RTX 2070 ekran kartımı satıp RTX3060 Ti almayı düşünüyorum ancak şu an piyasada stok yok. Stok olan yerlerde de çok pahalı satılıyor. Stok ve fiyat durumu düzelir mi? Düzelirse ne zaman düzelir bilgisi olan var mı? 2070'i satmakla hata mı ederim acaba?

Eğer bütçeniz yoksa en ekonomik modeller bu;

Çoğu model var. Resmi Distribütör garantili alırsanız sıkıntı çıkmaz.

RTX 2070 ekran kartımı satıp RTX3060 Ti almayı düşünüyorum ancak şu an piyasada stok yok. Stok olan yerlerde de çok pahalı satılıyor. Stok ve fiyat durumu düzelir mi? Düzelirse ne zaman düzelir bilgisi olan var mı? 2070'i satmakla hata mı ederim acaba?

Ben Amazon’dan 15 Temmuz'da 2060 Super ROG almıştım 4400 TL’ye. RTX 3070 tanıtıldığı gün iade talebi oluşturup iade etmiştim aynı paraya(bir fanı çok ses yapıyordu). Şu an beklemedeyim iyi ki iade etmişim RTX 3060 Ti 5K altına düşer diye düşünüyorum ilk çıktığında 4900 TL'ye bulunuyordu.

Bence bekleyin, çünkü, baktılar satıyor, çok zam yapıldı. İlk Türkiye'de satışa çıktığında da pek ucuz değildi ama daha alınabilirdi.

Monitörün ve işlemcin nedir?

Yılbaşı bi' sürpriz yapabilirler belki.

1080p monitör ve 3700x ile kullanmayiıdüşunüyorum. 3060ti ilk çıktığında 4900tlye bulunabiliyordu. Tekrar öyle bir şey görür müyüz acaba?

1080p monitör ve 3700x ile kullanmay düşünüyorum. 3060 Ti ilk çıktığında 4800 TL'ye bulunabiliyordu. Tekrar öyle bir şey görür müyüz acaba?
Bir ihtimal görürüz ama 1080p'de alacağınız performans çok farklı olmayacaktır.

Diyorsanız ki ben seneye 2K monitör alırım, o zaman 3060 Ti alın.

Yoksa pek önermem.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı