3060 Ti'lı sistem için monitör önerisi

Omae wa mou

Femtopat
Daha fazla  
RTX3060 Ti, Ryzen 7 3700X, 16 GB RAM, B450M S2H, 650W PSU, Aero One frost, A2000 SSD parçalarını içeren bir bilgisayara monitör alacağım.

İstediğim monitörün 2K ve 144Hz olması önceliğim, lütfen 3000-3500₺ civarlarını geçmeyen güzel önerilerinizi benimle paylaşın. Herkese teşekkürler. :)

Parçaları satın almadım, muhtemelen anakartın zayıf olduğunu söyleyeceksiniz ancak anakartı değiştirme şansım bulunmuyor, anakart elimde ama diğer parçalar tamamlanmadı, sizce bu anakart bu sisteme oc yapmadan 2 yıl götürür mü?
Götürür. Daha uzun da götürür. OC da yapabilirsiniz. Ama tavsiye etmem.

Parçaları satın almadım, muhtemelen anakartın zayıf olduğunu söyleyeceksiniz ancak anakartı değiştirme şansım bulunmuyor, anakart elimde ama diğer parçalar tamamlanmadı, sizce bu anakart bu sisteme OC yapmadan 2 yıl götürür mü?

Hocam 3700X'ten ucuza
Alabilirsiniz diyecektim. Oc dusunmuyorsunuz anladigim kadariyla, 3700x'in de sogutucu avantaji var tabii. Tercih sizin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı