3060Ti mi 6700XT mi tercih edilmeli?

mehmetyoncl

Decapat
Daha fazla  
Gaming gen TR sitesinden mugello 3060 Ti ve mugello 6700XT arasında kaldım. Bazi kisiler 6700XT bazilari ise 3060 Ti al diyor. Daha once AMD kullanmadim ama arayuzunden renk ayarlari falan nasıl acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
6700 XT almanızı tavsiye ederim, 3070 dengi bir karttır ve VRAM avantajı var.

Kesinlikle ve kesinlikle 6700 XT.
Kas gücü ve bellek kapasitesi olarak çok daha iyi. Fiyat olarak zaten sunduklarına kıyasla AMD Radeon gayet iyidir. Özellikle RTX 3000 serisi söz konusunda olduğunda ben RX 6000 serisini öneririm çoğu zaman.

Kas gücü ve bellek kapasitesi olarak çok daha iyi. Fiyat olarak zaten sunduklarına kıyasla AMD Radeon gayet iyidir. Özellikle RTX 3000 serisi söz konusunda olduğunda ben RX 6000 serisini öneririm çoğu zaman.

Hocam peki ya anakarti B450'den B550'ye yukseltmeli miyim sence? Veya kasayi degistirmeli miyim?

Hocam peki ya anakarti B450'den B550'ye yukseltmeli miyim sence? Veya kasayi degistirmeli miyim?

Kasa yeterli, PSU ise gayet kaliteli kullanılmış. FSP bana göre bu işin kralıdır. Anakart konusunda seçim sizin, bütçeniz iyiyse değiştirin. Ryzen 5000 serisi işlemci, B550 anakart ve RX 6000 serisi ekran kartıyla AMD SAM teknolojisi sayesinde oyunlarda 10-20 FPS avantajı kazanabilirsiniz.

Tam bütçe belirtirseniz hazır sistem önerisi de yapabiliriz.

Kasa yeterli, PSU ise gayet kaliteli kullanılmış. FSP bana göre bu işin kralıdır. Anakart konusunda seçim sizin, bütçeniz iyiyse değiştirin. Ryzen 5000 serisi işlemci, B550 anakart ve RX 6000 serisi ekran kartıyla AMD sam teknolojisi sayesinde oyunlarda 10-20 FPS avantajı kazanabilirsiniz.

Tam bütçe belirtirseniz hazır sistem önerisi de yapabiliriz.

Hocam 17k civarinda sistem icin sinir. 1TB SSD yapip almayi dusunuyorum 6700XT versiyonunu bir de IPS panel 165Hz 24 inch monitor alacağım nasildir sizce.

Hocam 17k civarinda sistem icin sinir. 1TB SSD yapip almayi dusunuyorum 6700XT versiyonunu bir de IPS panel 165Hz 24 inch monitor alacağım nasildir sizce.
İyidir. İlerde işlemci için bir hava soğutucu almanız da iyi olur. Stok soğutucu R5 5600 için yetersiz olabiliyor. Monitör olarak bütçe bilmiyorum ama uygun fiyatlı olsun derseniz ASUS VP249QGR öneririm. Aynı sitede mevcut.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı