3070 Ti sistem satıp Series X almak

Hocam bana satabilirsiniz 😂. Pazarlık yaparım ama😀.
Bakın bir PC ile her şeyi yapabilirken bir Series X ile sadece oyun oynar.
 
Bence sistemi sat düzgün bir APU topla veya laptop al 5-6 k civari yanında Series X kalanı da dediğin gibi döviz de filan kullan.
 
Bence değmez, ileriye dönük bir sistem zaten. Satıp parası ile ilgili borçlarınızı kapatmak istiyorsanız, satabilirsiniz ama bir iş için o parayı harcayacaksanız gereksiz olur benim fikrimce.

Bu bilgisayar zaten başlı başına bir yatırım.
 
Hocam alıcı bulduysan satmayı düşünebilirsin oyun oynayamıyorsan boş yere yatmasın bence. Döviz altın vs alıp yine paranı değerlendirebilirsin zaten kalan kısmı belki daha çok kazanırsın belki daha az tabi bu kısmet tamamen. Ama borçlarınız taksit halindeyse pat diye yatırmanızı tavsiye etmem döviz vs alın kazandığınız kar ile borçlarınızı ödeyin çünkü nakit para her zaman kazandırır tabi şuan Tl olarak elinde tutmazsanız.

Şu anki zamlı fiyatıyla almaya değer mi? Değer çünkü faiz indirimi düşünüyorlar halen diğer indirimde tekrar dolar yükselecek.

Siz olsanız bu kasayı satıp Series X alır mıydınız? Benimde evde oyun için aldığım bir sistemin var şuan evlendikten sonra dediğiniz gibi çok oynayamıyorum bende pc boş yatacağı yere getiri olsun diye mining yapıyorum.

Joystick ile oyun oynamayı çok sevmiyorum, zamanla alışır mıyım? Joystickle oyun oynamak ayrı bi eğlence. Kombo yapmak vs eğlenceli olmaya başlıyor pc de bu hissi tam net alamıyorsunuz kişiden kişiye değişir tabi.

Genel olarak artıları ve eksilerinden bahseder misiniz?
Eksi olarak elinde güzel bir sistem var satarsan muhtemelen alamayacaksın geri.
Artı olarak satarsanız borçlarınızdan ve boş yere yatan pcnizden kurtulmuş size fazladan getirisini kazanmış olacaksınız.


Benim konu hakkındaki düşüncem bu yani :)
 
4 ay önce 380'e aldığım araba şu an 670. 2 ay önce aldığım 13k'lık sistem şu an 23k. Bunu söylememin amacı bunları dolara veya altına yatırsaydım bile param değer kaybederdi.

Borcunun cinsi TL ise ve ödemesi seni çok zorlamıyorsa TL olarak ödeyerek bitir o borcu. Nacizane tavsiyem budur.

Edit: Yukarda bir arkadaş da bahsetmiş. Boşta yatacağına mining yapsın sistem. 5-6 ay'a series x aldırır zaten sana.
 
Hocam bence boşta duracağına mining yaptırın. Çok güçlü cihaz. Getirisi iyi olur. Borçlarınızı kapatmaya olumlu etkisi olur. Sonrasında isterseniz yine konsol bakarsınız. Cebiniz daha rahat olur, daha rahat hareket edersiniz.
 
Elektrik masrafı çıkmış haliyle aylık şu anki dolar kuruyla 1200 liraya yakın kazandırır. Zaten yoğun olduğunu söylüyorsun, 3-4 saat oyun oynayacağın zaman miningi kapatırsın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı