3070 Ti sisteme işlemci ve anakart önerisi

Bütçe
15-20

Yanlışınız var. İki işlemci arasında dağlar kadar fark var ama fiyat anlamında o kadar da bir fiyat farkı yok. Üstelik çoğu testler 600 serisi anakartlar ile yapılmış. İşlemci alırken yeterli yorumlarını tavsiyelerini çok yanlış buluyorum. Mantıken birbirleriyle segment ve jenerasyon farkı olan işlemciler ya da herhangi bir bir parçanın aralarında çok az fark olması hem etik değil hem de mümkün değil. Belki bir süre bu fark minimal olabilir ama güncellenen bileşenler sayesinde fark epey olur ama bu iki işlemci için asla geçerli değil. Birisi iş, ofis, günlük kullanım için tasarlanmış diğeri ise tamamen oyun ve minimal düzeyde render odaklı. Şöyle basit bir inceleme yaptım bazı shooter oyunlarda 40-90 FPS arası ciddi farklılıklar gördüm. Genel olarak da 20-30 FPS'e varan artışlar mevcut. Evet 7500F birçok ekran kartını besleyebilir fakat bu doğru tercih ya da maksimum verim alacağınız anlamına gelmiyor. Ben konuşmalarınızdan bütçe ile alakalı çok bir problem olmadığı algısına kapıldığım için önermek istedim. Kesinlikle tercihiniz yanlış demiyorum yanlış anlaşılmasın lütfen.

Hocam yaşıtız sizinle, 2019da bile ilk düzgün sistemimi topladığımda bile hevesim geçmişti. Herşey yaşında güzel. Şahsen oğlum olursa ona lisedeyken Ps, sistem ne istiyorsa alacağım inşallah. Heves geçtikten sonra bi manası kalmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…