J Jusian Centipat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2022 #1 MSI GEFORCE RTX 3070 TI SUPRIM X 8GB GDDR6X 256bit NVIDIA Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da MSI GEFORCE RTX 3070 TI SUPRIM X 8GB GDDR6X 256bit NVIDIA Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com MSI GEFORCE RTX 3080 VENTUS 3X PLUS OC LHR 10GB GDDR6X 320Bit NVIDIA Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da MSI GEFORCE RTX 3080 VENTUS 3X PLUS OC LHR 10GB GDDR6X 320Bit NVIDIA Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com İkisinin de fiyat aynı ama sizce hangisini almalıyım? Ventus modeller çabuk bozuluyor diye birkaç yorum gördüm emin olamadım.
MSI GEFORCE RTX 3070 TI SUPRIM X 8GB GDDR6X 256bit NVIDIA Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da MSI GEFORCE RTX 3070 TI SUPRIM X 8GB GDDR6X 256bit NVIDIA Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com MSI GEFORCE RTX 3080 VENTUS 3X PLUS OC LHR 10GB GDDR6X 320Bit NVIDIA Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da MSI GEFORCE RTX 3080 VENTUS 3X PLUS OC LHR 10GB GDDR6X 320Bit NVIDIA Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com İkisinin de fiyat aynı ama sizce hangisini almalıyım? Ventus modeller çabuk bozuluyor diye birkaç yorum gördüm emin olamadım.
XFarcus Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2017 Mesajlar 1.773 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Biyolog 30 Temmuz 2022 #2 Ventus modelleri kötü diye biliyorum. Render vs. işler için daha çok kullanılıyorlar. SUPRIM modelleri çok daha iyi.
Ventus modelleri kötü diye biliyorum. Render vs. işler için daha çok kullanılıyorlar. SUPRIM modelleri çok daha iyi.
Yunuss0 Hectopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 2.303 Makaleler 1 Çözümler 7 30 Temmuz 2022 #3 ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Bu fiyata 12 GB VRAM olan modeli mevcut.
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Bu fiyata 12 GB VRAM olan modeli mevcut.
XFarcus Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2017 Mesajlar 1.773 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Biyolog 30 Temmuz 2022 #4 Jusian dedi: MSI GEFORCE RTX 3070 TI SUPRIM X 8GB GDDR6X 256bit NVIDIA Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da MSI GEFORCE RTX 3070 TI SUPRIM X 8GB GDDR6X 256bit NVIDIA Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com MSI GEFORCE RTX 3080 VENTUS 3X PLUS OC LHR 10GB GDDR6X 320Bit NVIDIA Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da MSI GEFORCE RTX 3080 VENTUS 3X PLUS OC LHR 10GB GDDR6X 320Bit NVIDIA Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com İkisinin de fiyat aynı ama sizce hangisini almalıyım? Ventus modeller çabuk bozuluyor diye birkaç yorum gördüm emin olamadım. Genişletmek için tıkla... Ancak vatan'dan almanı önermem daha uygun fiyatlı bulunabilir akakce'den.
Jusian dedi: MSI GEFORCE RTX 3070 TI SUPRIM X 8GB GDDR6X 256bit NVIDIA Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da MSI GEFORCE RTX 3070 TI SUPRIM X 8GB GDDR6X 256bit NVIDIA Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com MSI GEFORCE RTX 3080 VENTUS 3X PLUS OC LHR 10GB GDDR6X 320Bit NVIDIA Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da MSI GEFORCE RTX 3080 VENTUS 3X PLUS OC LHR 10GB GDDR6X 320Bit NVIDIA Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com İkisinin de fiyat aynı ama sizce hangisini almalıyım? Ventus modeller çabuk bozuluyor diye birkaç yorum gördüm emin olamadım. Genişletmek için tıkla... Ancak vatan'dan almanı önermem daha uygun fiyatlı bulunabilir akakce'den.
J Jusian Centipat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2022 #5 Şuan 2 kart en uygun burada diye gördüm ama emin olamadım. Yunuss0 dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Bu fiyata 12 GB VRAM olan modeli mevcut. Genişletmek için tıkla... Pny markası hiç görmedim gibi birşey kaliteli mi servis olayı nasıl hiçbir fikrim yok
Şuan 2 kart en uygun burada diye gördüm ama emin olamadım. Yunuss0 dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Bu fiyata 12 GB VRAM olan modeli mevcut. Genişletmek için tıkla... Pny markası hiç görmedim gibi birşey kaliteli mi servis olayı nasıl hiçbir fikrim yok
Ayberk Gürfidan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mart 2016 Mesajlar 1.248 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Mühendisi 30 Temmuz 2022 #6 Jusian dedi: MSI GEFORCE RTX 3070 TI SUPRIM X 8GB GDDR6X 256bit NVIDIA Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da MSI GEFORCE RTX 3070 TI SUPRIM X 8GB GDDR6X 256bit NVIDIA Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com MSI GEFORCE RTX 3080 VENTUS 3X PLUS OC LHR 10GB GDDR6X 320Bit NVIDIA Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da MSI GEFORCE RTX 3080 VENTUS 3X PLUS OC LHR 10GB GDDR6X 320Bit NVIDIA Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com İkisinin de fiyat aynı ama sizce hangisini almalıyım? Ventus modeller çabuk bozuluyor diye birkaç yorum gördüm emin olamadım. Genişletmek için tıkla... Aşağıdaki iki ürüne bakabilirsiniz. Asus PNY
Jusian dedi: MSI GEFORCE RTX 3070 TI SUPRIM X 8GB GDDR6X 256bit NVIDIA Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da MSI GEFORCE RTX 3070 TI SUPRIM X 8GB GDDR6X 256bit NVIDIA Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com MSI GEFORCE RTX 3080 VENTUS 3X PLUS OC LHR 10GB GDDR6X 320Bit NVIDIA Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da MSI GEFORCE RTX 3080 VENTUS 3X PLUS OC LHR 10GB GDDR6X 320Bit NVIDIA Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com İkisinin de fiyat aynı ama sizce hangisini almalıyım? Ventus modeller çabuk bozuluyor diye birkaç yorum gördüm emin olamadım. Genişletmek için tıkla... Aşağıdaki iki ürüne bakabilirsiniz. Asus PNY
Ckribrahim5 Decapat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 889 30 Temmuz 2022 #7 XFarcus dedi: Ancak vatan'dan almanı önermem daha uygun fiyatlı bulunabilir akakce'den. Genişletmek için tıkla... En uygun vatanda şuan bu modeller.
XFarcus dedi: Ancak vatan'dan almanı önermem daha uygun fiyatlı bulunabilir akakce'den. Genişletmek için tıkla... En uygun vatanda şuan bu modeller.
XFarcus Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2017 Mesajlar 1.773 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Biyolog 30 Temmuz 2022 #8 Jusian dedi: Şuan 2 kart en uygun burada diye gördüm ama emin olamadım. Pny markası hiç görmedim gibi birşey kaliteli mi servis olayı nasıl hiçbir fikrim yok Genişletmek için tıkla... Doğru ben yanılmışım üzgünüm. En uygun fiyat vatan'da şuan. Jusian dedi: Şuan 2 kart en uygun burada diye gördüm ama emin olamadım. Pny markası hiç görmedim gibi birşey kaliteli mi servis olayı nasıl hiçbir fikrim yok Genişletmek için tıkla... Ben kullanıyorum. Çok köklü bir markadır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Jusian dedi: Şuan 2 kart en uygun burada diye gördüm ama emin olamadım. Pny markası hiç görmedim gibi birşey kaliteli mi servis olayı nasıl hiçbir fikrim yok Genişletmek için tıkla... Doğru ben yanılmışım üzgünüm. En uygun fiyat vatan'da şuan. Jusian dedi: Şuan 2 kart en uygun burada diye gördüm ama emin olamadım. Pny markası hiç görmedim gibi birşey kaliteli mi servis olayı nasıl hiçbir fikrim yok Genişletmek için tıkla... Ben kullanıyorum. Çok köklü bir markadır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
J Jusian Centipat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2022 #9 Peki pynde ekleyim araya bu 3ü arasından hangisi alınır ?
Crexyyy Hectopat Katılım 20 Şubat 2022 Mesajlar 2.567 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2022 #10 PNY fiyatı daha iyi ve 12GB. PNY ekran kartı denince akla gelen ilk markalardan birisi benim adıma. Kalitelidir.
PNY fiyatı daha iyi ve 12GB. PNY ekran kartı denince akla gelen ilk markalardan birisi benim adıma. Kalitelidir.