3080 Ti sistemde Valorant her ayarlarda aynı FPS'i veriyor

İşletim sistemi
Windows 10

KolonyalıMendil

Centipat
Merhaba ben yeni bir bilgisayar aldım ve çoğunlukla Valorant oynarım fakat her ayarda aynı FPS. Ölüm kalımda ful grafiklerde 250-260 gibi görüyorken en düşüktede aynı görüyorum ve saçma geliyor bayağı FPS sabitleme açık değil ya da V-Sync'de açık değil ama aynı FPS görüyorum.
Ekran kartı: 3080 Ti.
İşlemci: 11. nesil i9 11900.
Çözünürlük: 1920x1080
Bu bir bug mu yoksa zaten böyle mi çünkü monitör 280Hz ve beni rahatsız ediyor.

Son düzenleme:
Merhaba ben yeni bir bilgisayar aldım ve çoğunlukla Valorant oynarım fakat her ayarda aynı FPS. Ölüm kalımda ful grafiklerde 250-260 gibi görüyorken en düşüktede aynı görüyorum ve saçma geliyor bayağı FPS sabitleme açık değil ya da V-Sync'de açık değil ama aynı FPS görüyorum.
valorantta oluyor öyle ekran kartının %20 sini veya %50 sini kullanıyor o yüzden fps aynı oluyor
zaten 240 hz monitörünüz varsa sıkıntı olmaz
4k da fps ve gpu kullanımı
1630068657941.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı