3080 Ti sistemdeki sızıntı

İtopya indirimli ürünleri genelde iade edilmiş hatalı tarz ürünler ondan tercih etmiyorum.
Aynen katılıyorum, kesinlike doğru söylüyorsunuz. Problemli ürün satışı yapıyorlar, indirimde ellerinde kalmasın diye.
Şu kartları saçma sapan testlere sokup zorlamayın. Oyununuzu oynayın. Geçmiş olsun. Kartı yenisiyle değiştirirler.

Şu an EVGA 3080 Ti FTW3 kullanıyorum. Bu kartada aynı testi yaptım ve oyunumu oynadım. Çok da güzel devam ediyoruz. Hiçbir sorun yok. Bunda neden böyle bir şey olmadı? Saçma sapan test dediğini herkes kart alırken yapıyor, genelde. Ayırca kart testte değil oyunda daha çok zorlandı. :D neyse size bu durumu izah etmenin çok güç olacağını düşünüyorum.
Çok geçmiş olsun hocam. Hakikaten sakin kalmak çok zor böyle durumlarda. Sanki babasının firmasıymış gibi bilmiş bilmiş alakasız detaylar ekleyip çamura yatmaya çalışmış. Maaşlı personelsin arkadaş ne bu tavır. Her yerde aynı şey. İncelenecek de bakalım de. Hasarlı gelmişmiş. Ayıplı mal satmak sanki çok olağandışı bir durummuş gibi hemen kendini aklama çabası. Müşteri sana şikayetiyle gelmiş standart prosedürü işlet işte. Teslim alırken bin bir türlü laf edip, servis sürecinde de aramadıkça haber alamadığımız standart teknik servis yaklaşımı. Hiç şaşırtmıyor. Ürün ile ilgili tüm heyecanınızı yerle bir etmiş resmen. Tez vakitte çözersiniz umarım.
İade konusunda firmadan firmaya deneyim değişiyor fakat söz konusu ayıplı malın değişimi olunca hemen hepsi 40 takla atıyor maalesef.

Hepsi değil be hocam, inventus yapmıyor bunu inanın bana.
Geçmiş olsun umarım çözülür hocam. Konuyu takip edeceğim sonuçları merak ettim.

Çok teşekkürler hocam.
Bro bu kartların işi zaten zorlanmak yoksa ne işe yarar üstünde tepinmemiş adam test tabiki yapılacak köküne kadar.
Aynen öyle hocam.
Kısin battaniye yazın klima açalım kartımiza kibarca konusalım oyun oynamayalım yorulmasın kart.

Hiiiç, kasada aksesuar diye aldım zaten. :D
Arkadaşlar yıllardır her forumda yazıyorum, söylüyorum tekrar söyleyeyim. Bu tür olaylarda direkt 14 günlük yasal iade hakkınızı kullanın. Kartı allayın pullayın tertemiz geri gönderin, 1-2 günlük ürün için kalkıp da servis servis ya da satıcı kapısında gezmeyin. 14 gün sorgusuz sualsiz iade hakkınız var.

En ufak sorun dahi olsa 14 günlük yasal iade hakkımı kullanmak istiyorum diyerek iade ederseniz paşa paşa iade alıyorlar. En sıkıntılı dedikleri teknobiyotiğe bile bu şekilde cwlı 6600XT iade ettim mecbur aldılar ama kalkıp da cw var demedim o kadar saf olmayın, hb ya 2 kere ölü pixelli monitör iade ettim hiçbirinde de ölü pixel var demedim kilit cümle belli "14 günlük yasal iade hakkımı kullanmak istiyorum" bitti.

İade istemiyorum ki hocam, kartı 22500e aldım kart olmuş 29 bin. Niye iade alayım?
Hocam bu arada kartı o şekil kullanmanız bir sorun teşkil etmezdi.

Karttan yağ damlıyor. Kart Warzone 4K da 90 derece ısıya çıkıyor. Allah bilir VRAM'ler kaç oluyordur. Neden yağ damlatan bir kartı kullanayım ki? Ayrıca yağ yüzünden tozlar yapışıyor vs. ben kullanmam size denk gelirse kullandığınızı görmek isterim.
Bu firmaların biti biraz kanlanınca mağazalarını mahalle bilgisayarcısı kafasında tiplerle doldurup gerisine karışmıyorlar. Teknik bilgisi olan, profesyonel iş yapan birisi buralardan uzak durmalı. Personelleri devamlı ufak çocuklarla ve sıfır bilgi sahibi ebeveynleriyle uğraştığından karşılarındaki herkesi "sen nebilirsin" tavrıyla karışılıyorlar, bir de sen o potansiyel "parasını alırız bunun" ebeveynlerden olmadığından yumuşak ve anlayışlı tavra pek maruz kalmıyorsun.

Bir kere siz alt tarafı perakendecisiniz, bilgisayar üzerine satış yapmanız sizi yetkili servis veya bu konuda kesin yorumda bulunacak birisi yapmıyor. Senin o kartı açıp teknik müdahale yapacak yetkin var mı? Yok. Çalıştığın şirketin bir RMA listesi bulunur hiç açıp baktın mı? Her ekran kartında en az %1-2 RMA olur. Yapacağın şey "yaşadığınız sorun için üzgünüz, iade/değişim için yetkili servise gönderip onların onayı ile ancak hareket edebiliriz" diye müşteriye bildireceksin bitti gitti.

Böyle olsa bu konuyu açmazdım inan hocam. Bence 14 gün geçmeden direk değişim yapılsa iyi olur ama burası TR böyle şeyler beklemiyorum. Yine garantiye gitsin fakat 0 bilgi ile konuşulmasın.
 

Dosya Ekleri

  • WhatsApp Image 2022-05-20 at 18.54.24.jpeg
    WhatsApp Image 2022-05-20 at 18.54.24.jpeg
    121,2 KB · Görüntüleme: 39
Son düzenleme:
Arkadaşlar, sorumsuz ve beceriksiz İtopya servise sadece kart ısınıyor demiş. Servis kartı incelemiş bir sorun görmemiş. Şimdi karta bana geri yolluyorlar. Ben onlara kart yağ damlatiyor diyorum. Adamların yaptığına bak. Bu İtopya'nın eline Allah kimseyi düşürmesin. Tekrar garantiye yollayacağım mecburen. Bedduanın her türlüsünü hakkediyor bunlar.
 
Arkadaşlar, sorumsuz ve beceriksiz İtopya servise sadece kart ısınıyor demiş. Servis kartı incelemiş bir sorun görmemiş. Şimdi karta bana geri yolluyorlar. Ben onlara kart yağ damlatiyor diyorum. Adamların yaptığına bak. Bu İtopya'nın eline Allah kimseyi düşürmesin. Tekrar garantiye yollayacağım mecburen. Bedduanın her türlüsünü hakkediyor bunlar.
Sizi bu kadar uğraştırmaları rezillik.
 

Geri
Yukarı