İkinci el temiz bir 3080Ti satın aldım, 2K bir monitör de elimde mevcut. Bunun üzerine sistem kurmak istiyorum, 5600X ve Gigabyte B550M seçeneğiyle düşündüm fakat kasa PSU RAM derken bütçeye oturtamadım. 9K bütçem var 10kya kadar küsurat önemli değil. Tam performans almak ve darboğaz yaşamamak için nereden kısmam gerektiğini bilmiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
Gamers Arena, BiliÅim (Gaming) sektörüne yeni bir perakende zinciri ve güçlü e-ticaret anlayıÅı ile sektöre farklılık kazandıracak güçlü adımlar ve tecrübeli personeller ile müÅteri memnuniyeti odaklı çalıÅmayı prensip edinmiÅtir
Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 1 TB 2100/1700 MB/S M.2 SSD en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
DeepCool PK750D 750W 80+ Bronze Güç Kaynağı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
m.n11.com
10.275 TL tutuyor, aşamam derseniz RAM ve SSD den kısılabilir :
Gamers Arena, Bilişim (Gaming) sektörüne yeni bir perakende zinciri ve güçlü e-ticaret anlayışı ile sektöre farklılık kazandıracak güçlü adımlar ve tecrübeli personeller ile müşteri memnuniyeti odaklı çalışmayı prensip edinmiştir
Öncelikle çok teşekkür ederim.Şuan önerdiğiniz ve benim de içime sinen şekilde oluştu. Max 3kya kadar bütçe ile kasa kaldı. 750w dahili mi bakmalıyım, güç ayrı mı almalıyım ( ayrı alacaksam güvenilecek marka hangisi olmalı)