efeartun Zeptopat Katılım 27 Temmuz 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2023 #1 Merhaba, 31.000TL bütçem var. Full ASUS marka, hazır sistem de olur. DDR5 olmasını istiyorum. 31.000 TL'ye en iyi parçalar nedir ne önerirsiniz?
Merhaba, 31.000TL bütçem var. Full ASUS marka, hazır sistem de olur. DDR5 olmasını istiyorum. 31.000 TL'ye en iyi parçalar nedir ne önerirsiniz?
N nexpugnable Centipat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 3.610 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2023 #2 31K ile full ASUS, DDR5 falan hayal olur, parasına değecek istiyorsan. En iyi harcama yapacağın şekil aşağıdaki sistem. pckolik
31K ile full ASUS, DDR5 falan hayal olur, parasına değecek istiyorsan. En iyi harcama yapacağın şekil aşağıdaki sistem. pckolik
efeartun Zeptopat Katılım 27 Temmuz 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2023 #3 nexpugnable dedi: 31K ile full ASUS, DDR5 falan hayal olur, parasına değecek istiyorsan. En iyi harcama yapacağın şekil aşağıdaki sistem. pckolik Genişletmek için tıkla... aslında buldum gaming.gen.tr sitesinde bir kasa fakat eğer daha iyi seçenekler var ise onlara bakıcağım yoksa tercihim ELITE-DUAL4060 / AMD Ryzen 5 7600 / ASUS DUAL GeForce RTX 4060 8GB OC / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR bu kasa olucak efeartun dedi: aslında buldum gaming.gen.tr sitesinde bir kasa fakat eğer daha iyi seçenekler var ise onlara bakıcağım yoksa tercihim ELITE-DUAL4060 / AMD Ryzen 5 7600 / ASUS DUAL GeForce RTX 4060 8GB OC / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR bu kasa olucak Genişletmek için tıkla... eğer daha iyi performans veren bir sistem bulamazsam bu kasayı tercih edicem ekstra ram takıp
nexpugnable dedi: 31K ile full ASUS, DDR5 falan hayal olur, parasına değecek istiyorsan. En iyi harcama yapacağın şekil aşağıdaki sistem. pckolik Genişletmek için tıkla... aslında buldum gaming.gen.tr sitesinde bir kasa fakat eğer daha iyi seçenekler var ise onlara bakıcağım yoksa tercihim ELITE-DUAL4060 / AMD Ryzen 5 7600 / ASUS DUAL GeForce RTX 4060 8GB OC / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR bu kasa olucak efeartun dedi: aslında buldum gaming.gen.tr sitesinde bir kasa fakat eğer daha iyi seçenekler var ise onlara bakıcağım yoksa tercihim ELITE-DUAL4060 / AMD Ryzen 5 7600 / ASUS DUAL GeForce RTX 4060 8GB OC / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR bu kasa olucak Genişletmek için tıkla... eğer daha iyi performans veren bir sistem bulamazsam bu kasayı tercih edicem ekstra ram takıp
N nexpugnable Centipat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 3.610 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2023 #4 efeartun dedi: aslında buldum gaming.gen.tr sitesinde bir kasa fakat eğer daha iyi seçenekler var ise onlara bakıcağım yoksa tercihim ELITE-DUAL4060 / AMD Ryzen 5 7600 / ASUS DUAL GeForce RTX 4060 8GB OC / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR bu kasa olucak eğer daha iyi performans veren bir sistem bulamazsam bu kasayı tercih edicem ekstra ram takıp Genişletmek için tıkla... Bu bütçe ile sırf ASUS olsun diye RTX 4060 almak kazık yemekten başka bir şey değil. Yine de siz bilirsiniz.
efeartun dedi: aslında buldum gaming.gen.tr sitesinde bir kasa fakat eğer daha iyi seçenekler var ise onlara bakıcağım yoksa tercihim ELITE-DUAL4060 / AMD Ryzen 5 7600 / ASUS DUAL GeForce RTX 4060 8GB OC / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR bu kasa olucak eğer daha iyi performans veren bir sistem bulamazsam bu kasayı tercih edicem ekstra ram takıp Genişletmek için tıkla... Bu bütçe ile sırf ASUS olsun diye RTX 4060 almak kazık yemekten başka bir şey değil. Yine de siz bilirsiniz.
efeartun Zeptopat Katılım 27 Temmuz 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2023 #5 nexpugnable dedi: Bu bütçe ile sırf ASUS olsun diye RTX 4060 almak kazık yemekten başka bir şey değil. Yine de siz bilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Baktım ve tercihim kendim toplamaktan oldu böyle bir sistem topladım. efeartun dedi: Baktım ve tercihim kendim toplamaktan oldu böyle bir sistem topladım. Genişletmek için tıkla... Kasamı değiştirmeyi düşünüyordum bundan vazgeçip parçaları böyle seçtim.
nexpugnable dedi: Bu bütçe ile sırf ASUS olsun diye RTX 4060 almak kazık yemekten başka bir şey değil. Yine de siz bilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Baktım ve tercihim kendim toplamaktan oldu böyle bir sistem topladım. efeartun dedi: Baktım ve tercihim kendim toplamaktan oldu böyle bir sistem topladım. Genişletmek için tıkla... Kasamı değiştirmeyi düşünüyordum bundan vazgeçip parçaları böyle seçtim.
Sofi96 Megapat Katılım 1 Ocak 2016 Mesajlar 262 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi 18 Kasım 2023 #6 +Güncel hazır ASUS sistem render için tavsiye var mı?