31.000TL'ye Full ASUS marka sistem önerisi

Bütçe
31.000

efeartun

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba, 31.000TL bütçem var. Full ASUS marka, hazır sistem de olur. DDR5 olmasını istiyorum. 31.000 TL'ye en iyi parçalar nedir ne önerirsiniz?

31K ile full ASUS, DDR5 falan hayal olur, parasına değecek istiyorsan. En iyi harcama yapacağın şekil aşağıdaki sistem.

31K ile full ASUS, DDR5 falan hayal olur, parasına değecek istiyorsan. En iyi harcama yapacağın şekil aşağıdaki sistem.

aslında buldum gaming.gen.tr sitesinde bir kasa fakat eğer daha iyi seçenekler var ise onlara bakıcağım yoksa tercihim ELITE-DUAL4060 / AMD Ryzen 5 7600 / ASUS DUAL GeForce RTX 4060 8GB OC / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR bu kasa olucak

eğer daha iyi performans veren bir sistem bulamazsam bu kasayı tercih edicem ekstra ram takıp

Bu bütçe ile sırf ASUS olsun diye RTX 4060 almak kazık yemekten başka bir şey değil. Yine de siz bilirsiniz.

Bu bütçe ile sırf ASUS olsun diye RTX 4060 almak kazık yemekten başka bir şey değil. Yine de siz bilirsiniz.

Baktım ve tercihim kendim toplamaktan oldu böyle bir sistem topladım.

Baktım ve tercihim kendim toplamaktan oldu böyle bir sistem topladım.

Kasamı değiştirmeyi düşünüyordum bundan vazgeçip parçaları böyle seçtim.

+Güncel hazır ASUS sistem render için tavsiye var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…