31 bin TL'ye PC toplama

İtopya kazıkçılarına vermeyin bu parayı.
katılıyorum 5 ay önce arkadaşımı kazıkladılar 3060ti sistem alacaktı stoğu bittiği için aynı fiyata 3060 sistem sattırdılar size özel diye ve parça kaliteleri de düşüktü tabi arkadaşımda anlamadığından kolay yem oldu.

İtopyadakini aldık. Dediğiniz gibi bu fiyata daha iyi işlemcili olanlar var ama direkt mağazadan almak daha sorunsuz geldiği için itopyadakini aldık ztn sistem işime yarayacak bir sistem memnun kalcağımi düşünüyorum bide yine aynı sistem daha uyguna internette bulunabilirdi ama hem ailem internete de pek guvenemedi. İtopya olmasa vatandakini alcaktik en azından vatanda buldugumuzla aynı fiyatta ama ondan daha iyisini aldık

Valla bende gösterdim gaminggendeki sistemi hem daha ucuz hem daha iyi diye ama ailem yine de pek guvenemediler itopyadakini aldık ama ztn aldığımız sistemle hemen hemen aynı bişey istiyordum 4060Ti'lı fln.

Son düzenleme:
Bir insan neden bilerek dolandırılmak ister ki..

Hocam aileler kafaları rahat olsun ister genelde. İtopya'dan bile aldırmayanlar var.
Aynen kafamız rahat etti en azından. İtopyanin internet sitesine de zar zor ikna etmiştim sonradan direkt mağazasına gidip aldık ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…