31 sayısına neden gülünüyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çevremde mâlum sayıyı söyleyip bunun komik olmadığını bildiğimiz için Turkish Mizaj Style'a gülüyoruz.
 
31'i komik bulmuyorlar dalga geçiyorlar espri yapılan post/yorum altına 31 yazsam daha komik olur diyorlar nasıl anlatırım bilmiyorum mizah seviyen o kadar düşük ki 31 bile daha komik dermiş gibi. Ama komik yani! Sjsjsjsj.
 
Ya işte cinsellikle alakalı bir "mizah" bence gülünce "hawli" olduklarını sanıyorlar. Ama hiç komik değil. Tipik oksijensiz büyüyen çocuklar. Arkadaşlarım saçma sapan böyle "espiriler" yapınca suratlarına yumruk atasım geliyor.
 
Yazık. Profesörler toplanmış milletin mizahını eleştiriyorlar.
1. Ortada mizah yok. Komik olmayan şeye yapılan muamele oluyor bu genelde. Ki bazen ben de o ima ile kullanırım. Gülene de birşey diyemem yani. İnsan psikolojisi sonuçta.
2. Herkesin mizah ve düşünme yapısı aynı değil. Senin güldüğün şey, başkasını sinir eder. Ben dark mizahı sevmiyorum, ama gülenler de var yani.
Not: Dark mizah diye, Allah'a sövenleri mizah yapıyor kafasına alıyorsanız, sizde sorun vardır.
 
Bunu ben yazmış olsam uyarı alırım ama anlıyorum ki forumda anneler kıymetsiz sayılıyor. Ayrıca savundugunuza göre yazmış oldugum yazıda haklı oldugumu anlamış oldum kanıtladıgın için teşekkürler boş IQ suz birisin anladım.
 
Kısaca:
Halk arasında “otuz bir çekmek” denilen erkek mastürbasyonu, normal ve doğal bir eylemdir; yasak, pis veya ayıp değildir.

Türkiye'de ise sırf "cinsel" bir terim olduğu için IQ kelimesini "aykü" şeklinde okuyan 10IQ gençler tarafından komik sanılan saçma bir terim.
 
31 = mastrubation
69 = the king of sex positions which is gooood
21= a kind of card game
35 1/2 = Kaf kaf kaf sin sin sin kafsin kafsin kaf.

Benim yorumum budur bu konu ile ilgili..... :)
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı