3100 TL IPS Monitör Önerisi

RX 5700 XT ve R5 3600 bazlı bir sisteme sahibim. Bütçemi sündürebildiğim kadar sündürdüm. Daha 1 kuruş daha verecek durumda değilim.

İstediğim en önemli özellik monitörün güzel renklere sahip olması. 3+ yıldır rekabetçi oyunlar oynadığım 1ms TN panel kullandım. Artık renk körü gibi hissediyorum. Kullandığım BenQ panel her ne kadar mükemmel bir 8ms input laga sahip olsa da artık bana gına geldi. Renkleri canlı, etkileyici bir panel istiyorum.

2K 144Hz iyi olur. Yükseklik ayarı da hiç fena olmaz aslında :D Genellikle singleplayer oyunlarda, arada sırada rekabetçi oyunlarda kullanılacak.

Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam 1 lira fazla oldu hakkınızı helal edin artık.
Alınabilir başka model; Msi Optix AG32CQ Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Msi AG32CQ kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.

İPS: ASUS 27

Renkleri canlı olsun diye bir yerlerimi yırtmama rağmen hala önerilerinizde TN ve VA olması biraz komiğime gitti.
Teşekkür ediyorum arkadaşlar ancak HER ŞEYDEN ÖNCE istediğim şey güzel renkler.

Ayrıca 2K 144Hz VA olarak şu alternatif var ancak ben IPS panel arıyorum:
Teşekkür ederim hocam şuan incelemesini izlemeyi bitirdim:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Renk isabetinden etkilendim ancak yüksek overdrive ayarlarında ghosting problemi var gibi anladım, fikriniz nedir? Başka alternatifim var mıdır?

Renkleri canlı olsun diye bir yerlerimi yırtmama rağmen hala önerilerinizde TN ve VA olması biraz komiğime gitti.
Teşekkür ediyorum arkadaşlar ancak HER ŞEYDEN ÖNCE istediğim şey güzel renkler.

Ayrıca 2K 144Hz VA olarak şu alternatif var ancak ben IPS panel arıyorum:

Teşekkür ederim hocam şuan incelemesini izlemeyi bitirdim:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Renk isabetinden etkilendim ancak yüksek overdrive ayarlarında ghosting problemi var gibi anladım, fikriniz nedir? Başka alternatifim var mıdır?

VA panel hala canlılığını yitiren bir panel değil ki? Hem oyun hem canlı renkler için idealdir. IPS panel daha çok programlar ile uğraşanlar için daha idealdir.

Hocam ViewSonic VX2758-2KP-MHD aldım. 10 gündür kullanıyorum, renk ayarlarıyla da hafif oynayınca fena bir görüntü sunmadı, yine IPS'ten geçtim ve renkleri gayet tatmin edici. Asus VG27AQ'yu çok istedim ama şu an stokta yok, sadece outlet ölü piksel ürünler var ve o bile 3.500 liradan başlıyor.

Son düzenleme:
RX 5700 XT ve R5 3600 bazlı bir sisteme sahibim. Bütçemi sündürebildiğim kadar sündürdüm. Daha 1 kuruş daha verecek durumda değilim.

İstediğim en önemli özellik monitörün güzel renklere sahip olması. 3+ yıldır rekabetçi oyunlar oynadığım 1ms TN panel kullandım. Artık renk körü gibi hissediyorum. Kullandığım BenQ panel her ne kadar mükemmel bir 8ms input laga sahip olsa da artık bana gına geldi. Renkleri canlı, etkileyici bir panel istiyorum.

2K 144Hz iyi olur. Yükseklik ayarı da hiç fena olmaz aslında :D genellikle singleplayer oyunlarda, arada sırada rekabetçi oyunlarda kullanılacak.

Önerilerinizi bekliyorum.

Bahsettiğin bütçene 400-500 TL daha ekleyebilirsen MSI MAG272CQR yeni monitörü satışa çıktı ülkemizde de var. VA panel kullanmış ama HDR teknolijisi giriş seviyesinde kullanılmış 1ms 165Hz 1500R curved panele sahip bence Gaming için bahsettiğin fiyatlarda alınabilecek en iyilerden biri.
Bahsettiğin bütçene 400-500 TL daha ekleyebilirsen MSI MAG272CQR yeni monitörü satışa çıktı ülkemizde de var. VA panel kullanmış ama HDR teknolijisi giriş seviyesinde kullanılmış 1ms 165Hz 1500R curved panele sahip bence Gaming için bahsettiğin fiyatlarda alınabilecek en iyilerden biri.

Eklemeyi unuttum 1440P monitör.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı