3100 TL Skylake, GTX 970 oyun sistemi tavsiyesi

semih.olgunz

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar bütçem 3100 TL 50 TL oynayabilir. Kafamda olmazsa olmaz dediğim bazı özellikler var. Bunlar GTX 970 ekran kartı ve skylake yeni nesil işlemciler. Teknobiyotik'ten almak istiyorum mümkünse buradan toplayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Adsız.png
Bütçeyi bir tık arttırıp işlemciyi ya da anakartı yükseltebilirsin.

Son düzenleme:
Nvidia alınca kafa rahat mı olacak yani? :) Bu nasıl mantık arkadaş. AMD onca çabasından sonra technopat forumunda hakkındaki yorumları görse hayata küser :) Amd ekran kartlarından korkmayın arkadaşlar F/P oranı en güzel kartlar AMD'de şu anda.

Arkadaşım herkesin marka seçimi kendine. Bende 2007'den beri Nvidia kullanıyorum, 5-6 fps için Nvidia kalitesinden vazgeçecek değilim. Sırf yazılım desteği için bile alınacak bir ekran kartı.

Arkadaşım herkesin marka seçimi kendine. Bende 2007'den beri Nvidia kullanıyorum, 5-6 fps için Nvidia kalitesinden vazgeçecek değilim. Sırf yazılım desteği için bile alınacak bir ekran kartı.

Bana arkadaşım deme. Ben zaten NVIDIA kötü bir ekran kartı demedim. AMD de öcü değil dedim, gayet kaliteli dedim. Dilediğini al. Burada insanlar fikir soruyorlar. Burası fikir alışverişi için var. Herkesin seçimi kendine diyen de fikir istemesin.

Bana arkadaşım deme. Ben zaten NVIDIA kötü bir ekran kartı demedim. AMD de öcü değil dedim, gayet kaliteli dedim. Dilediğini al. Burada insanlar fikir soruyorlar. Burası fikir alışverişi için var. Herkesin seçimi kendine diyen de fikir istemesin.

Aynen aylık sistem önerilerini herkese önerelim bu başlığı da komple kapatalım. İstenilen bu sanırım.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı