3100 TL'ye iPhone 7 Plus 128 GB Değiştirilir mi?

Benimde eski telefonum 5S'in ses yeri bazen çalışmıyordu 2-3 defa yeniden deniyorduk. Servis bize yeni telefon vereceğini ücretin ise 1600 TL olduğunu söyledi. Biz tanıdık telefoncuya gidip bedava yaptırdık. Bir çubuk ile ses açma yerini düzeltmişti. Yani Apple Servisi pek uğraşmak istemiyor. Kaliteli bir yere telefonunuzu yaptırmanızı tavsiye ederim.

Evet dostum aynı fiyata daha sağlam daha sağlam bataryalı ayrıca o fiyata iyi kameralı bir telefon bulursan kaçırma al. Bir seçenek daha var xiomi. Artık sana kalmış. Telefonun tek sıkıntısı 16 GB hafıza kartı.
Bende de J7 Core var mecburluktan kullanıyorum. Tek artısı şarjı bitmiyor

Güzel işçilik ile kasa ve cam değişimi yapan yerler var.
Teşekkür ederim. Böyle yerlere örnek verebilir misiniz?

Teşekkür ederim. Daha önce yaptırdınız mı ya da yaptıran bir tanıdığınız var mı? Güvenilirlik konusunda biraz takıntım var kusura bakmayın. Daha önce telefon konusunda canım yandı :)

Teşekkür ederim. Böyle yerlere örnek verebilir misiniz?

Teşekkür ederim. Daha önce yaptırdınız mı ya da yaptıran bir tanıdığınız var mı? Güvenilirlik konusunda biraz takıntım var kusura bakmayın. Daha önce telefon konusunda canım yandı :)
Evet daha önce gittim ben, Türkiye'deki en iyi özel servis diyebilirim. Anakart tamiri falan da yapıyorlar.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı