3100TL hazır sistem önerisi

Bloodmoon726

Hectopat
Katılım
9 Haziran 2019
Mesajlar
761
Çözümler
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Önceden belirteyim, monitörüm var ama HDMI girişli değil. %50 ihtimalle DVI-D girişli. Dönüştürücü almam gerekir mi? Monitör modeli: LG Flatron W2252TQ.

2500 gibi olursa iyi olur. Normalde 4000, 5000'e kadar gider ama ailem almaz o fiyata. Ekran kartı kesinlikle olsun. Mümkünse APU olmasın ama daha fazla FPS alacaksam APU olur. Hazır sistem istememin sebebi internette oyun testi oluyor ve parçalar direkt montajlı geliyor. Kendim toplayamıyorum, denedim ama pahalı oluyor. Hep laptop kullandığım için parça yerleştirmesini bilmiyorum. Eğer toplayıp montajlı sipariş etme seçeneği gibi bir şey var ise toplayabilirsiniz. Ekran kartı NVIDIA olursa iyi olur.
Oyun odaklı olacak ama çok şey beklemiyorum tabii.
Teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Çok kafaya takma ve APU topla. Hem önü açık hemde günümüz oyunlarını oynatıyor (Valorant, CS-GO, GTA 5, Rust vb.). 3100TL veripte 30-40TL'ye bilgisayarcıya toplattırırsın olur biter.
 
Piyasa çok kötü ya en azindan bi rx 560 felan olsada önersekde alsaydin neyse konuya geleyim 2.el bak diyeceğim ama büyük ihtimal hepsi mining yapmıştır bu durumda apu alıp ilerde ekran karti eklemelisin sanirim ama siz bilirsiniz
Ne zaman düzelir bu piyasa?
Teknobiyotik A2 alacaktım ama yaptığım özelleştirmelerle 3500'ü buluyor ama yapmam gerekiyor o özelleştirmeleri .
 

Geri
Yukarı