317 bin sayısal sıralama ile ne yapılmalı?

memirm

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben yeni meslek lisesinden mezun oldum ve üniversite sınavında çeşitli sebeplerden dolayı (1 ay Erasmus ve 2 ay staj hem lisenin kötü olması) 317 bin sırlama yaptım. Eem istiyorum ama barajı geçemedim. Okul birinciliğim var. Veterinerlik ve hemşirelik filan tutuyor, okul birinciliği ile. 2 yıl dershaneye gittim AYT, TYT konu bilgim var ( 1 2 konu hariç). Sizce mezunamı kalmalıyım kalsam yapabilir miyim yoksa okul birinciliği ile tercih mi yapmalıyım.

Ayrıca tüm konuları dinledim AYT mat da TYT mat da 15 20 arası geliyordu. Mezuna kalırsam dershaneye gitmem ne kadar mantıklı, bence değil.

Mezuna kal, dershane faydalı oluyorsa git olmuyorsa gitme, yani sorduğun soruların cevabını senin vermen gerek, senin hakkında bir şey bilmeden cevaplayamayız. Yaparım diyorsan mezuna kal ( dershane tavsiye etmem) faydalı olacak diyorsan dershanaye git.

Peki dershane hariç tavsiyen var mı?
Ben mezuna kaldım, bu sene istediğim sıralamayı elde ettim. Çalışırken matematikten annem zorla özel ders aldırdı, bir de Türkiye geneli denemelere gittim. Onun dışında full youtube ve soru bankası. Bu arada bayağı bir metanetli olman lazım, zor olan çalışmak değil psikoloji ,aile baskısı ve sınav anı bence bu 3 ünü iyi yönetirsen gerisi gelir. Bide kendini kandırma , bilmediğin konuları çalış , çok soru çöz v.s v.s zaten hep söylenen şeyler

Yani çok mükemmel bir öğretmen yoksa dershanede gitme bence zaten her şey çok pahalı , matematikten belki özel ders alınır. Yetmiyor belli bir noktadan sonra zaten say veya ea girceksen full matematik çalışcan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı