Simon_Henriksson
Centipat
Istanbuldayim ne almami onerirsiniz? Yalnizca magazadan alabilirim. Bütçem normalde 30 bindi 32 bine cikabildim.
Tesekkur ederim fakat satici Teknosa olmayinca magazadan alamam. Cunku bu satilmadigi anlamina geliyor.https://www.akakce.com/oyun-bilgisa...0-15-6-full-hd-notebook-fiyati,434988725.html ram takviyesi ile çok iyi olur.
sipariş etseniz kargoyla eve olmazmı ?
Acer Nitro 5 AN515-58-524A NH.QLZEY.009 Intel Core i5 12450H 15.6 burda bi tık pahalı.
bu laptop oyunlarda ve diğer işlerde işinizi görür çok iyi bir laptop teknosa mağazası istanbulda var size yakın olanından gidip alabilirsiniz şimdiden hayırlı olsun.
maalesef o bütçeye iyi bir laptop yok Sadece İntel arc a530 i5 12 nesil bulabildim 26 bine başka bulamadım diğerleri 33 binden başlıyor mağazalarda.Istanbuldayim ne almami onerirsiniz? Yalnizca magazadan alabilirim. Bütçem normalde 30 bindi 32 bine cikabildim.
Tesekkurler. Mahalle bilgisayarcilarina soracagim.maalesef o bütçeye iyi bir laptop yok Sadece İntel arc a530 i5 12 nesil bulabildim 26 bine başka bulamadım diğerleri 33 binden başlıyor mağazalarda.
Aileniz ile konuşup veya internetten herhangi bir arkadaşınıza sipariş ettirip parasını ödeyebilirsiniz o fiyata iyi laptoplar var mahalle bilgisiyarcılarınada fazla güven olmuyor ikinci el bilgisiyarı bazen sıfır olarak satabiliyorlar.Tesekkurler. Mahalle bilgisayarcilarina soracagim.
Dediklerinizi dusunecegim. Peki Steam Deck hakkinda ne dusunuyorsunuz? Sifirini 20 bine buldum. Alinir mi sizce? Ayrica magaza garanti veriyor.Aileniz ile konuşup veya internetten herhangi bir arkadaşınıza sipariş ettirip parasını ödeyebilirsiniz o fiyata iyi laptoplar var mahalle bilgisiyarcılarınada fazla güven olmuyor ikinci el bilgisiyarı bazen sıfır olarak satabiliyorlar.
Yok paketli. Kartonu acilmamis. Guvenlik seridi var zaten ustunde.Bazı yerlerde duydum sıfırı ikinci el diye satıyorlarmış.
belli olmaz hocam o işler net birşey diyemem.Yok paketli. Kartonu acilmamis. Guvenlik seridi var zaten ustunde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.