Simon_Henriksson Centipat Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 1.524 Çözümler 3 6 Ocak 2025 #11 crexy.ee dedi: belli olmaz hocam o işler net birşey diyemem. Asus Tuf F15 Fx507zc4-Hn211w Intel® Core I5-12500h 8gb Ddr4 Ram 512gb Ssd Nvidia® Geforce Rtx? 3050 15.6 şunu buldum hocam Baktım araştırdım A15 kronik sorunlu ama bunda kronik sorun yok herhalde. internetten alabilsen şuan o fiyata 4050'li laptop geliyor. Genişletmek için tıkla... Yazin calisip kendi paramla internetten almaya karar verdim. Tesekkur ederim.
crexy.ee dedi: belli olmaz hocam o işler net birşey diyemem. Asus Tuf F15 Fx507zc4-Hn211w Intel® Core I5-12500h 8gb Ddr4 Ram 512gb Ssd Nvidia® Geforce Rtx? 3050 15.6 şunu buldum hocam Baktım araştırdım A15 kronik sorunlu ama bunda kronik sorun yok herhalde. internetten alabilsen şuan o fiyata 4050'li laptop geliyor. Genişletmek için tıkla... Yazin calisip kendi paramla internetten almaya karar verdim. Tesekkur ederim.
crexy.ee Decipat Katılım 3 Ekim 2024 Mesajlar 3.002 Çözümler 6 6 Ocak 2025 #12 Simon_Henriksson dedi: Yazin calisip kendi paramla internetten almaya karar verdim. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Ailenizden biri ile alabilirsiniz kredi kartı olan biri ile yine de kendiniz bilirsiniz şimdiden hayırlı olsun.
Simon_Henriksson dedi: Yazin calisip kendi paramla internetten almaya karar verdim. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Ailenizden biri ile alabilirsiniz kredi kartı olan biri ile yine de kendiniz bilirsiniz şimdiden hayırlı olsun.
Simon_Henriksson Centipat Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 1.524 Çözümler 3 6 Ocak 2025 #13 crexy.ee dedi: Ailenizden biri ile alabilirsiniz kredi kartı olan biri ile yine de kendiniz bilirsiniz şimdiden hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Tesekkur ederim destekleriniz icin. Almaktan vazgectiler. Kendim alsam en azindan laf yemem.
crexy.ee dedi: Ailenizden biri ile alabilirsiniz kredi kartı olan biri ile yine de kendiniz bilirsiniz şimdiden hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Tesekkur ederim destekleriniz icin. Almaktan vazgectiler. Kendim alsam en azindan laf yemem.