32 bin TL'ye taksitle alınabilecek laptop önerisi

DaddyJacop

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
İyi sosyaller. HP Victus 15 bu bilgisayar bu bütçe için alınır mı? Herhangi bir kronik sorunu var mıdır? Bu bütçelere taksitle alınabilecek bir laptop önerebilir misiniz? Yardım edecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Valla kendim excalibur g770 kullanıyorum, önceden de monster kullandım ikisinden de mennundum halen de excaliburdan mennunum ama bu iki markaya bulaşma ikisinide kullanmış biri olarak söylüyorum ısınma vs diyenleri takma her laptop ısınır zaten,Asus,MSI fln bunlar kaliteli iyi marka bunlardan da bakabilirsin atmış olduğun laptopu bilmiyom bişey demim.

Valla kendim excalibur g770 kullanıyorum, önceden de monster kullandım ikisinden de mennundum halen de excaliburdan mennunum ama bu iki markaya bulaşma ikisinide kullanmış biri olarak söylüyorum ısınma vs diyenleri takma her laptop ısınır zaten,Asus,MSI fln bunlar kaliteli iyi marka bunlardan da bakabilirsin atmış olduğun laptopu bilmiyom bişey demim.
Monster'dan menmun mu kaldınız? Çin'nin en berbat malı plastik kasa, ışık sızdırmaları, anakartları ayrı problemli ve arızada garanti kapsamında değil. Kalitesiz mala bende ömür boyu ücretsiz bakım koyarım enayiler alsın diye. 1-2 fotoğraf koyayım benim monster'ın o zaman görün kaliteyi

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-12-16-00-17-40-640_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2024-12-16-00-17-40-640_com.miui.gallery.jpg
    35,2 KB · Görüntüleme: 25
  • Screenshot_2024-12-16-00-18-04-399_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2024-12-16-00-18-04-399_com.miui.gallery.jpg
    24,3 KB · Görüntüleme: 27
  • Screenshot_2024-12-16-00-18-00-726_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2024-12-16-00-18-00-726_com.miui.gallery.jpg
    38,2 KB · Görüntüleme: 39

Açıkçası bütçe sıkıntım yok. Oyun da oynamıyorum. İş için kullanacağım. Emulator çalıştırırken zorlanmaması için harici ekran kartı olsun istedim. Bu fiyatlara 4050 var genelde. Bunda 75Watt 4060 olması cezbetti. Hem daha az ısınır ve 16 RAM de işimi görür. Merak ettiğim konu laptopun kronik bir sıkıntısı olup olmaması aslında. Tavsiyeniz için teşekkür ederim.

Monster'dan menmun mu kaldınız? Çin'nin en berbat malı plastik kasa, ışık sızdırmaları, anakartları ayrı problemli ve arızada garanti kapsamında değil. Kalitesiz mala bende ömür boyu ücretsiz bakım koyarım enayiler alsın diye. 1-2 fotoğraf koyayım benim monster'ın o zaman görün kaliteyi
Kanka 3 ay kullandım sonra o zamanlar pcden anlamıyorum diye excalibur aldım excaliburdan daha çok mennunum ama o zamanki aklım şuan olsa ikisinede bulaşmam kasa alırdım pcden anlamıyoruz havalı duruyor diye laptop almıştık 😂

Açıkçası bütçe sıkıntım yok. Oyun da oynamıyorum. İş için kullanacağım. Emulator çalıştırırken zorlanmaması için harici ekran kartı olsun istedim. Bu fiyatlara 4050 var genelde. Bunda 75watt 4060 olması cezbetti. Hem daha az ısınır ve 16 RAM de işimi görür. Merak ettiğim konu laptopun kronik bir sıkıntısı olup olmaması aslında. Tavsiyeniz için teşekkür ederim.

Gayet iyi laptop hocam kaliteli ve dış tasarımı çok iyi duruyor.

Kanka 3 ay kullandım sonra o zamanlar PC'den anlamıyorum diye Excalibur aldım excaliburadan daha çok mennunum ama o zamanki aklım şu an olsa ikisine de bulaşmam kasa alırdım PC'den anlamıyoruz havalı duruyor diye laptop almıştık 😂

Coğu gencin ilk hatası kasali bilgisayar candır.

Açıkçası bütçe sıkıntım yok. Oyun da oynamıyorum. İş için kullanacağım. Emulator çalıştırırken zorlanmaması için harici ekran kartı olsun istedim. Bu fiyatlara 4050 var genelde. Bunda 75Watt 4060 olması cezbetti. Hem daha az ısınır ve 16 RAM de işimi görür. Merak ettiğim konu laptopun kronik bir sıkıntısı olup olmaması aslında. Tavsiyeniz için teşekkür ederim.
O fiyata eklemiş olduğunuz laptop gibi bulamazsınız.
Alınabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı