32 Bit Tablete Hangi İşletim Sistemi Kurulmalı?

fikriibengi

Hectopat
Öncelikle selamlar. 32 Bit tablet-bilgisayar olarak nitelendirilen (2in1) cihazlara hangi işletim sistemi kurulmalı? Burada sormak istediğim asıl şey; hem depolamadan hem de hızdan kazanç elde etmek için bu cihaza ne kurmalıyım? Açıkçası şu anda pek güncel olmadığı için Windows 7 yerine, Windows 8.1 veya Windows 10 kurmayı planlıyorum. Düşüncelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10 home single language kurabilirsin.
Aynen dediğinizi yaptım, fakat yanlış sürümü indirmişim bu yüzden dokunmutik arayüz, internet ve ses yok. Driver yükleme imkanım da yok. Yarın Windows 10 x86 1607 sürümünü kuracağım. Fakat şöyle bir sorum olacak, Home ile Home Single Language arasındaki fark nedir?

Home sürümünde dil değişimi mümkün. Single Lang'de tek dil seçeneği var.

1803 kurun derim.
1803 ve 1607 sürümü isoları var. Tek sorunum şu, tablet normalde dokunmatik fakat çalışmıyor. Ayrıca ses, internet ve bir çok özellik çalışmıyor. Driver güncellemeye çalıştığımda ise sadece 3 driver ın güncel olmadığını görüyorum. Ne yapabilirim?
Not: sorun gider kısmında dokunmatik arayüz çalışıyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı