32 GB RAM'e yükseltilmeli mi?

RAM yerine işlemcini yükseltmen daha iyi olacaktır.

Hocam bütçe nedir ona göre öneri yapabiliriz.

Hocam ben sadece şunu merak ediyorum ben daha önce Ryzen 5 2600 işlemci varken bu RAM'lerin yanında 3000MHz olanları vardı çok sorun yaşadım yine o sorunları yaşar mıyım?

Hocam ben sadece şunu merak ediyorum ben daha önce Ryzen 5 2600 işlemci varken bu RAM'lerin yanında 3000MHz olanları vardı çok sorun yaşadım yine o sorunları yaşar mıyım?
Hocam MHz değerleri farklı olduğu için sorun yaşamışsınızdır suan kullandığınızla aynı modeli alırsanız sorun olmaz

Hocam MHz değerleri farklı olduğu için sorun yaşamışsınızdır şu an kullandığınızla aynı modeli alırsanız sorun olmaz.

Hocam bu kit olayı nedir şart mıdır dördü aynı marka model olsa olmuyor mu yani değil mi?

Hocam bu kit olayı nedir şart mıdır dördü aynı marka model olsa olmuyor mu yani değil mi?
Hocam aynı marka modele gerek yok aynı MHz ve aynı ddr serisi olursa kullanabilirsiniz ama marka modelde aynı olsa daha stabil çalışır

Oyüzden alabaliyorsanız aynı marka model alın

Para varsa al ileri zamanlarda ihtiyacın olur ama çok daha pahalı olur.

Hocam aynı marka modele gerek yok aynı MHz ve aynı DDR serisi olursa kullanabilirsiniz ama marka modelde aynı olsa daha stabil çalışır.

O yüzden alabaliyorsanız aynı marka model alın.

Şimdi Corsair Vengeance 8x2 3200MHz var onlardanda önce 8x2 3000MHz vardı hep sorun yaşadım ondan tedirginim biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…