Emzik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 2.480 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2021 #1 3200 MHz RAM'in yanına 2400 MHz RAM takılır mı? Bir sorun çıkarır mı?
Ali Kutay Hectopat Katılım 14 Kasım 2020 Mesajlar 463 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2021 #11 3200MHz varsa BIOS'tan 2400MHz çekersin bir sıkıntı olmaz ama 2400MHz 3200MHz takılır mı diye soruyorsan takılmaz. Artı 0 Eksi
3200MHz varsa BIOS'tan 2400MHz çekersin bir sıkıntı olmaz ama 2400MHz 3200MHz takılır mı diye soruyorsan takılmaz.
recept.karaduman Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 956 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2021 #12 Chitoge Kirisaki dedi: Bal gibi de takılır. Genişletmek için tıkla... Takmamasını tavsiye ettiğim için takılmaz dedim. Artı 0 Eksi
Chitoge Kirisaki dedi: Bal gibi de takılır. Genişletmek için tıkla... Takmamasını tavsiye ettiğim için takılmaz dedim.
Chitoge Kirisaki Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 5.527 Çözümler 25 Yer Nazilli. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Technopat'ta gezinmek. 31 Mart 2021 #13 recept.karaduman dedi: Takmamasını tavsiye ettiğim için takılmaz dedim. Genişletmek için tıkla... O zaman takmanızı tavsiye etmiyorum deyin diğer türlü yanlış anlaşılıyor. Silinen üye dedi: Takılmaz, çıkarır. Yarım bardak ile bir bardak su aynı mı? Genişletmek için tıkla... Takılır. İki RAM'de ortak MHz ve CL değerine kendisini eşitler ve çalışır ama ne kadar verimli olucağı tartışılır. Artı 0 Eksi
recept.karaduman dedi: Takmamasını tavsiye ettiğim için takılmaz dedim. Genişletmek için tıkla... O zaman takmanızı tavsiye etmiyorum deyin diğer türlü yanlış anlaşılıyor. Silinen üye dedi: Takılmaz, çıkarır. Yarım bardak ile bir bardak su aynı mı? Genişletmek için tıkla... Takılır. İki RAM'de ortak MHz ve CL değerine kendisini eşitler ve çalışır ama ne kadar verimli olucağı tartışılır.
serdarim35 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Haziran 2016 Mesajlar 1.596 Çözümler 7 Yer Afyonkarahisar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yurtiçi Kargo- Operatör 31 Mart 2021 #14 Chitoge Kirisaki dedi: Takılır. İki RAM'de ortak MHz ve CL değerine kendisini eşitler ve çalışır ama ne kadar verimli olucağı tartışılır. Genişletmek için tıkla... Zaten verimli olmayacağı aşikar ne diye Bal gibi takılır yazdın ki Artı 0 Eksi
Chitoge Kirisaki dedi: Takılır. İki RAM'de ortak MHz ve CL değerine kendisini eşitler ve çalışır ama ne kadar verimli olucağı tartışılır. Genişletmek için tıkla... Zaten verimli olmayacağı aşikar ne diye Bal gibi takılır yazdın ki
Aorus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Temmuz 2019 Mesajlar 2.537 Makaleler 2 Çözümler 5 31 Mart 2021 #15 Bence gerek duymayın, 2400 yerine 3200 almanız daha performanslı olacak ucuz almak yerine fazlasını vermek en iyisi. Artı 0 Eksi
Bence gerek duymayın, 2400 yerine 3200 almanız daha performanslı olacak ucuz almak yerine fazlasını vermek en iyisi.
Chitoge Kirisaki Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 5.527 Çözümler 25 Yer Nazilli. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Technopat'ta gezinmek. 31 Mart 2021 #16 Silinen üye dedi: Zaten verimli olmayacağı aşikar ne diye bal gibi takılır yazdın ki. Genişletmek için tıkla... Arkadaş takılıp takılmayacağını sormuş çünkü. Verimli olur mu olmazmı diye belirtmemiş. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Zaten verimli olmayacağı aşikar ne diye bal gibi takılır yazdın ki. Genişletmek için tıkla... Arkadaş takılıp takılmayacağını sormuş çünkü. Verimli olur mu olmazmı diye belirtmemiş.
serdarim35 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Haziran 2016 Mesajlar 1.596 Çözümler 7 Yer Afyonkarahisar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yurtiçi Kargo- Operatör 31 Mart 2021 #17 Chitoge Kirisaki dedi: Arkadaş takılıp takılmayacağını sormuş çünkü. Verimli olur mu olmazmı diye belirtmemiş. Genişletmek için tıkla... Bu bilgisayarı kullanan herkes az biraz mantık yürüterek 3000 MHZ bir RAM'ın yanına 2400 takıldığında oluşabilecek sistemsel sorunları bilir ve ona göre yorum yapar yönlendirme yapar diye düşünüyorum. Saygılar İyi Forumlar. Artı -1 Eksi
Chitoge Kirisaki dedi: Arkadaş takılıp takılmayacağını sormuş çünkü. Verimli olur mu olmazmı diye belirtmemiş. Genişletmek için tıkla... Bu bilgisayarı kullanan herkes az biraz mantık yürüterek 3000 MHZ bir RAM'ın yanına 2400 takıldığında oluşabilecek sistemsel sorunları bilir ve ona göre yorum yapar yönlendirme yapar diye düşünüyorum. Saygılar İyi Forumlar.