3200 MHz'lik anakarta 3600 MHz RAM takılır mı?

deniz.temel

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba,
Aslında anakartım OC ile 4600 MHz'yi kabul ediyor ama ben OC yapıp yapmama konusunda kararsızım ve OC'siz en fazla 3200 kabul ediyor.
Yinede 3600 MHz'lik alacağım gibi görünüyor. Sıkıntı yaratmaz değil mi? Anakart ve RAM'ların ortak olarak olması gereken özellikler DDR'ı ve MHz'si bunu biliyorum fakat marka uyumsuzluğu gibi bir şey var mı yok mu bilemedim.
Cevaplarsanız ne mutlu bana.
Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba,
Aslında anakartım OC ile 4600 MHz'yi kabul ediyor ama ben OC yapıp yapmama konusunda kararsızım ve OC'siz en fazla 3200 kabul ediyor.
Yinede 3600 MHz'lik alacağım gibi görünüyor. Sıkıntı yaratmaz değil mi? Anakart ve RAM'ların ortak olarak olması gereken özellikler DDR'ı ve MHz'si bunu biliyorum fakat marka uyumsuzluğu gibi bir şey var mı yok mu bilemedim.
Cevaplarsanız ne mutlu bana.
Teşekkürler.

Marka uyumsuzluğu gibi bir şey olmaz merak etme RAM'ler çalışır fakat 3200 MHz'de çalışır sana tavsiyem günümüzde 3200MHz anakart yetersiz kalır biliyorsan kendin yap bilmiyorsan bir bilene OC yaptır. Ama bilmiyorsan kesinlikle bulaşma.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı