sırma saçlı kel adam Megapat Katılım 6 Şubat 2016 Mesajlar 215 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2016 #21 Windows'u neden bu kadar çok istiyorsunuz anlamadım. Arkadaşınızda falan DVD'si yok mu çakma olsa da iş görür .
Windows'u neden bu kadar çok istiyorsunuz anlamadım. Arkadaşınızda falan DVD'si yok mu çakma olsa da iş görür .
tevfik tüzün Hectopat Katılım 3 Mayıs 2015 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2016 #22 sırma saçlı kel adam dedi: Windows'u neden bu kadar çok istiyorsunuz anlamadım. Arkadaşınızda falan DVD'si yok mu çakma olsa da iş görür . Genişletmek için tıkla... arkadaş msı afterburner ile yapabilirsin demiş yukarıda benimki sapphıre nasıl hızlandırırım fanları acaba ?
sırma saçlı kel adam dedi: Windows'u neden bu kadar çok istiyorsunuz anlamadım. Arkadaşınızda falan DVD'si yok mu çakma olsa da iş görür . Genişletmek için tıkla... arkadaş msı afterburner ile yapabilirsin demiş yukarıda benimki sapphıre nasıl hızlandırırım fanları acaba ?
sırma saçlı kel adam Megapat Katılım 6 Şubat 2016 Mesajlar 215 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2016 #23 Orasını bilemiyorum. Programı bilmediğim için herhangi bir şey söyleyemeyeceğim.