Benim sistem önerim budur, 3.000 lira tutuyor, sen ille ben Aero 800 kasa ve harici güç kaynağı satın alıcam dersen o zaman fiyat biraz artar ama 3.200 lirayı geçmez. Site: webdenal.com
Bu arada Seagate sabit diskler gayet sessiz çalışıyor, güzel bir seçim
İncehesap'ta GTX1060 940 TL. Kesinlikle RX480'den daha iyi. Oyun için topladığınızı farzediyorum i5 seçtiğinize göre. i5'in daha düşük bir modelini de tercih edebilirsiniz fazla farketmeyecektir. Ordan artan bütçeyle SSD ve RAM takviyesi yaparsın.
Belirttiğin fiyatlarda değişiklik yapmayacaksan, alternatif olarak psuda antec vp600p düşünebilirsin sertifikası yok ama sağlam markadır. Bazooka tavsiye ederim. Yine alternatif olarak zalman ve corsair kasalara da göz at. İşlemci pahalı o fiyata daha yüksek model alabilirsin.
İncehesap'ta GTX1060 940 TL. Kesinlikle RX480'den daha iyi. Oyun için topladığınızı farzediyorum i5 seçtiğinize göre. i5'in daha düşük bir modelini de tercih edebilirsiniz fazla farketmeyecektir. Ordan artan bütçeyle SSD ve RAM takviyesi yaparsın.
Kesinlikle RX 480'den daha iyi demek herşeyde daha başarılı demek. GTX 1060 her oyunda RX 480'i geçiyor mu? RX 480 DX 12 oyunlarda daha iyi performans veriyor, GTX 1060 DX 11 oyunlarda. Bunun dışında RX 480'nin 2GB fazla VRAM'ı, Vulkan desteği, FreeSync monitör ucuzluğu gibi avantajları var hala GTX 1060 iyi diyorsanız diyecek bir şey yok. Sadece DX 11 oyunlar için GTX 1060 alırsanız bir şey demem fakat ileriye dönük alınıyorsa tercihim RX 480 olur.