3200 TL'ye kadar kulaklık önerisi

Bütçe
3200

yy1909

Centipat
Daha fazla  
Herkese selamlar arkadaşlar şu anki Logitech G335 kulaklığımdaki arıza nedeniyle 3200TL'ye kadar oyun ve dizi film için kablolu kulaklık bakıyorum Discord kullanımı nedeniyle de mikrofonunun çok kötü olmaması gerekiyor.

Cloud2.
Razer BlackShark V2 X (1900TL şu anda)
SteelSeries Arctis 1

Şu an için baktığım 3 kulaklık bunlar ve hepsi için birçok olumsuz yorum gördüm kararsız kaldım özellikle Razer BlackShark V2 X i kullanan var mıdır? Fiyatı diğerlerine göre ciddi anlamda uygun.
Farklı önerilere de açığım tabii ki.

Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese selamlar arkadaşlar şu anki Logitech G335 kulaklığımdaki arıza nedeniyle 3200TL'ye kadar oyun ve dizi film için kablolu kulaklık bakıyorum Discord kullanımı nedeniyle de mikrofonunun çok kötü olmaması gerekiyor.

Cloud2.
SteelSeries Arctis 1

Şu an için baktığım 3 kulaklık bunlar ve hepsi için birçok olumsuz yorum gördüm kararsız kaldım özellikle Razer BlackShark V2 X i kullanan var mıdır? Fiyatı diğerlerine göre ciddi anlamda uygun.

Fifine Ampligame H6 Mikrofonlu Gaming 7.1 RGB Kulaklik | ITOPYA sepette 2700 e düşüyor mikrofon kalitesi harici mikrofon kalitesinde kulaklık da çok iyi oyun film müzik modları var kaçırmayın

Cloud2.
SteelSeries Arctis 1

Ben Cloud 2 kullanıyorum kaliteli ses ve kaliteli mikrofonuyla üzmez. Mikrofonu çıkartılabilir olduğundan film izlerken çıkartırsın DC geçince takarsın deri ve kumaş pedide var mis gibi.

Ben Cloud 2 kullanıyorum kaliteli ses ve kaliteli mikrofonuyla üzmez. Mikrofonu çıkartılabilir olduğundan film izlerken çıkartırsın DC geçince takarsın deri ve kumaş pedide var mis gibi.
Hocam Cloud 2 yi hem usb girişli hem 3.5mm jak girişli olarak gördüm sadece 3.5 jak ile mikrofon ve kulaklığı rahatlıkla kullanabiliyor muyuz?

Hocam Cloud 2'yi hem USB girişli hem 3.5mm jak girişli olarak gördüm sadece 3.5 jak ile mikrofon ve kulaklığı rahatlıkla kullanabiliyor muyuz?

Evet kullanabilirsin. USB olan kabloyu uzatma olarak düşünebilirsin bir de kontrol butonları var tabii. O kabloyla kullanmak istersen çok ucuz bir fiyata çevirici alabilirsin. Örneğin telefonda kullanıcaksanız Type-C to USB ceviricisini 50-100 TL arasında rahatlıkla bulabilirsin. (Masa üstü sistemde jak kablosu kısa gelebilir kasanın konumuna bağlı olarak)

Evet kullanabilirsin. USB olan kabloyu uzatma olarak düşünebilirsin bir de kontrol butonları var tabii. O kabloyla kullanmak istersen çok ucuz bir fiyata çevirici alabilirsin. Örneğin telefonda kullanıcaksanız Type-C to USB ceviricisini 50-100 TL arasında rahatlıkla bulabilirsin. (Masa üstü sistemde jak kablosu kısa gelebilir kasanın konumuna bağlı olarak)
tamamdır hocam şuan için cloud 2 ye daha yakınım ancak bu hp üretimine geçtikten sonra bir çok olumsuz yorum almış şuan için hala alınıp uzun süre kullanılabilir mi ne düşünüyorsunuz

Tamamdır hocam şu an için Cloud 2'ye daha yakınım ancak bu HP üretimine geçtikten sonra birçok olumsuz yorum almış şu an için hala alınıp uzun süre kullanılabilir mi ne düşünüyorsunuz.

Ben alalı 1 sene oldu herhangi bir sorunla karşılaşmadım soyulma falan da yok dahaca. HP üretimine ne zaman geçtiğini bilmiyorum.

Geri
Yukarı