3200G CPU kullanımı

Bir tık fazla hocam Valorant için. Termal macun sürüp deneyin. Sıcaklık artışı artarken fan hızının artıp artmadığına dikkat et.
Hocam termal macun değişmediği için olabilir mi bu fpsler? Ben bu işlemciyi 2021 eylülde almıştım 2. elden. Haziran 2022 de tam 2 yıl oldu cpu kullanılmaya başlanalı ve hiç termal macun değiştirilmedi. Bir diğer sorum ise termal macun gelene kadar oynamaya devam etsem sorun olur mu?

Hocam benim de eski PC'mde 3200G vardı, yanlış hatırlamıyorsam Valorant'ta aşağı yukarı aynı FPS'i alıyorduk. Bence 4X yerine 2X yapın ben öyle kullanıyordum. En azından çatışmalarda FPS 80'e kadar düşmüyordu.

Hocam termal macun değişmediği için olabilir mi bu FPS'ler? Ben bu işlemciyi 2021 Eylül'de almıştım 2. elden. Haziran 2022 de tam 2 yıl oldu CPU kullanılmaya başlanalı ve hiç termal macun değiştirilmedi. Bir diğer sorum ise termal macun gelene kadar oynamaya devam etsem sorun olur mu?

Termal macun alana kadar oynayabilirsin, 75 dereceden bir şey olmaz. Ama yine de değiştirsen iyi olur.

Hocam benim de eski PC'mde 3200G vardı, yanlış hatırlamıyorsam Valorant'ta aşağı yukarı aynı FPS'i alıyorduk. Bence 4X yerine 2X yapın ben öyle kullanıyordum. En azından çatışmalarda FPS 80'e kadar düşmüyordu.

Termal macun alana kadar oynayabilirsin, 75 dereceden bir şey olmaz. Ama yine de değiştirsen iyi olur.
Herkese teşekkürler

Herkese teşekkürler
Çözüm nasıl yapılıyordu?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı