Ester Hirsch Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 2.044 Çözümler 1 Yer İsrail 7 Şubat 2022 #1 Temel kitap bittikten sonra bu kitaba başlayabilir miyim? Yoksa 49 günde TYT kitabı bitince mi başlayayım? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Şubat 2022
Temel kitap bittikten sonra bu kitaba başlayabilir miyim? Yoksa 49 günde TYT kitabı bitince mi başlayayım?
Veli1026 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.178 Makaleler 2 Çözümler 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2022 #2 Problematik kitabını bitirdikten sonra ben ProblematikS'e geçmiştim. Bundaki sorular bence Problematik kadar kaliteli değil.
Problematik kitabını bitirdikten sonra ben ProblematikS'e geçmiştim. Bundaki sorular bence Problematik kadar kaliteli değil.
Ester Hirsch Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 2.044 Çözümler 1 Yer İsrail 7 Şubat 2022 #3 Veli1026 dedi: Problematik kitabını bitirdikten sonra ben problematiks'e geçmiştim. Bundaki sorular bence problematik kadar kaliteli değil. Genişletmek için tıkla... En temeli olmasını istedim zaten 49 günde TYT kitabında çokça problem konusu var.
Veli1026 dedi: Problematik kitabını bitirdikten sonra ben problematiks'e geçmiştim. Bundaki sorular bence problematik kadar kaliteli değil. Genişletmek için tıkla... En temeli olmasını istedim zaten 49 günde TYT kitabında çokça problem konusu var.