33.000 TL'ye Acer Nitro 16 alınır mı?

Bütçe
35000
Hem ekrandan kismayip hem RTX 4060 istiyorsan
https://app.hb.biz/bEZ4oildKKKD bu modeli takip edebilirsin, ben bu modelin indirime girmesini bekliyorum 33-34K civarina bulabilirsem bekletmeden sipariş vermeyi dusunuyorum bu fiyat bandinda en model oldugunu dusunuyorum

Acer Nitro 5 panelleri de 25 ms hocam. Lenovo'da %100sRGB kullanılmış. Lenovo best.

4060 bariz fark atar 4050'ye az buz bir fark değil. VRAM farkı da var onu unutmamak lazım.

Peki Lenovo'da hava çıkışları arka tarafta var 2 tane bu sıkıntı olur mu? 15IRH8 modelinde sağ ve sol ekstra olarak arkada da hava çıkışı vardı.

Merhaba arkadaşlar. Vatan Bilgisayar'da Acer Nitro 16 stokları bugün yenilendi. Sizce 33bin TL'ye almak mantıklı mı? i5 13500H, RTX 4050 140W, 400nit %100sRGB 3ms 165Hz panele sahip. Aynı fiyata RTX 4060'lı laptoplar var fakat Acer'de beni cezbeden ekranı. RTX 4060'lı LOQ 25 ms panele sahip.

Bu bütçede 4060 daha iyi olur.

Acer Nitro 5 panelleri de 25 ms hocam. Lenovo'da %100sRGB kullanılmış. Lenovo best.

Peki Lenovo'da hava çıkışları arka tarafta var 2 tane bu sıkıntı olur mu? 15IRH8 modelinde sağ ve sol ekstra olarak arkada da hava çıkışı vardı.
Acer Nitro 5 yanlış bilmiyorsam 3ms 165hz %100 sRGB olmasi lazim, en azindan bu model icin bu sekilde biliyorum belki 4050ye koyduklari panel farklidir

O konuda bilgim yok ama sıcaklık konusunda Nitro16'yı geçemez ekran olarak da ama FPS olarak döver. Kalite mi FPS mi bu ikisinden birini tercih edeceksiniz. Ben olsam FPS derdim çünkü 6 GB VRAM zaten günümüz için yetersiz gelmeye başladı bile.

Acer Nitro 5 yanlış bilmiyorsam 3ms 165Hz %100 sRGB olmasi lazim, en azindan bu model icin bu sekilde biliyorum belki 4050ye koyduklari panel farklidir

Sizin bildiğiniz Acer Nitro 16 için geçerli hocam.

O konuda bilgim yok ama sıcaklık konusunda Nitro16'yı geçemez ekran olarak da ama FPS olarak döver. Kalite mi FPS mi bu ikisinden birini tercih edeceksiniz. Ben olsam FPS derdim çünkü 6 GB VRAM zaten günümüz için yetersiz gelmeye başladı bile.

Nitro 5 yerine LOQ daha iyi bir seçim. Nitro 16 için tartışılır bence hocam.

Sizin bildiğiniz Acer Nitro 16 için geçerli hocam.

Nitro 5 yerine LOQ daha iyi bir seçim. Nitro 16 için tartışılır bence hocam.
18.20'ye alarak ekran özelliklerini izleyebilirsiniz
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

18.20'ye alarak ekran özelliklerini izleyebilirsiniz
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam bununla aynı ekran değil benim laptopla aynı ekrana sahip 1080+ çözünürlük 400 nit %100 sRGB 165Hz 3 ms G-Sync destekli. Bu arada laptop zamnlanmış 36 bin olmuş.

Yanında gelen adaptör kaç watt hocam?
Pildeyken sarji azalacak kadar düşük değildir diye biliyorum öyle bir sikayet duymadim hic, ayni kanalin bu cihaz icin kutu açılışı da var orda detayli vardir şu an hatırlamıyorum kac watt oldugunu

Düzeltme: farkli video degil ayni videoda 3.40da göstermiş adaptörü de, 280w'mis

Hocam bununla aynı ekran değil benim laptopla aynı ekrana sahip 1080+ çözünürlük 400 nit %100 sRGB 165Hz 3 ms G-Sync destekli. Bu arada laptop zamnlanmış 36 bin olmuş.
Dostum sendeki modelin tam numarası nedir videodaki mi yoksa AN515-58-70VR mi ya da baska bir model mi

Son düzenleme:
Pildeyken sarji azalacak kadar düşük değildir diye biliyorum öyle bir sikayet duymadim hiç, ayni kanalin bu cihaz icin kutu açılışı da var orada detayli vardir şu an hatırlamıyorum kac watt oldugunu

Düzeltme: Farkli video degil ayni videoda 3.40'da göstermiş adaptörü de, 280W'mis

Dostum sendeki modelin tam numarası nedir videodaki mi yoksa AN515-58-70VR mi ya da baska bir model mi?

Bendeki model Predator Helios Neo 16 13700HX-4060 ama bu vatandaki Nitro16 ile aynı panele sahip olması lazım özellikler aynı. Videodaki Nitro5 daha düşük kalitede bir panele sahip.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı