33 bin TL sistem önerisi

Bu sistemi şu anda almak istiyorum ama güç kaynağına hala güvenemiyorum şuraya neden başka marka kasa ve güç kaynağı özelleştirme eklemiyorlar fiyatı neyse ekstra verelim be arkadaş

@VarBişiler Hangisini soruyorsunuz hocam? SSD'yi Kingston KC3000 1TB seçtim bir de kasayı değiştirdim 700W'lık seçtim en son attığımda.

Gaming.gen de.

1730917787810.png

İncehesap'ta.

1730917641704.png

3K falan fark var ama bileşen olarak ikisi arasında yukarıdaki daha iyi diye yukarıdakini seçiceğim.

Son düzenleme:
Hocam lütfen bana bir tavsiye verin bu enermax güç kaynağı elimizde patlamaz değil mi bu sistem bu fiyatta kalmayacak çünkü çok uygun olduğu için hemen almak istiyorum ama güç kaynağı hakkında hiçbir bilgi yok

Kaliteli bir PSU değil ama patlayacak kadar da kötü değildir.

İşletim sistemi falan seçmedim bu arada zaten gerek olduğunu da düşünmüyor kendim kurarım keyler 300 400TL'lik vardı diye hatırlıyorum.

İşletim sistemi falan seçmedim bu arada zaten gerek olduğunu da düşünmüyor kendim kurarım keyler 300 400TL'lik vardı diye hatırlıyorum.

Kazık fiyatlı almak yerine 300TL civarına satılan keyleri alın.

@YüzbaşıJohnPrice hocam ben önerdiğiniz sistemi PC hocası GG-9 kasa 700W ve Kingston KC300 eklemeleri yaparak aldım. Fakat daha yeni şu kampanyayı AMD 7500F-GIGABYTE Radeon RX 7700 XT GAMING OC 12G -GIGABYTE B650-CORSAIR 32GB-1TB SSD Uygun Fiyatları ile Tebilonda gördüm. Sizce 32 GB RAM haricinde çok fark var mı anakartta vs olsun cevaplayabilirseniz çok sevinirim.

Hayır RAM harici bir fark yok. KC300 bu sistemde ki SSD'den daha iyi bu arada.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı