33 bin TL'ye laptop önerisi

Bütçe
32-33k

ilyas sf

Centipat
Katılım
29 Eylül 2022
Mesajlar
43
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba hem bilgisayar mühendisliği için hem de oyun için laptop almak istiyorum bu laptopu gördüm alınır mı? Arkadaşım aynı fiyata Monster T7 25.1.2 almış ben kararsız kaldım MSI aynı donanımlarda daha pahalı olduğu için alamıyorum ASUS'a baktım bu modeli gördüm satıcı yurt dışından getirdiğini söylüyor model de internette yok. Sebebi nedir sizce?
Bunun yanında bir de https://ty.gl/vsj1jg4dmx bu ürün vardı, başka önerileriniz varsa alabilirim. Bütçe 32-33K, hem kasa kalitesi hem de donanım güzel olsun istiyorum.
 
Kesinlikle Monster önermiyorum Bı süre sonra FPS düşmesi oluyor bende yeni Monster aldım 5 gün oldu serviste şuan cihaz 275+ FPS garantisi verdiği oyunda maksimum 140 FPS görüyordum
 

44K gözüküyor sitesinde.
 
Evet akakçe de farklı gözüküyor pardon.

Attığınız cihazı Teknosa gibi satıcılardan almanız daha iyi olur bana sorarsanız fazla fark yok.
Tamam teşekkürler.

Bu cihazda webcam yok bilginiz olsun.
Biliyorum fakat ekran boyutu kararsız bırakıyor aslında.
 
Son düzenleme:

Bu arada şunları söylemek isterim benim attığım Lenovo ASUS'tan biraz geri kalıyor işlemciden dolayı, ama ekran boyutu büyüyor. Ben olsaydım eğer başka monitörüm yoksa Lenovo alırdım ama eğer evde daha büyük bir monitör varsa ASUS'u alırdım.

Maalesef monitörüm yok o yüzden ekran boyutu yüksek olsun isterim. Lenovo hakkında fazla bilgim yok sizce kaliteli midir? Yani ASUS'un ne olduğunu biliyorum ancak Lenovo ısınma genel sorunlar falan nedir bilemiyorum düşünceniz nedir bu konu hakkında.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı