33 TL oyun önerisi

Sağ olun hocam, Kingdom da hoşuma gitti teşekkür ederim öneriniz için. Kingdom'ın DLC'lerini alamayacağım fakat çok da önemli değil gibi geldi.
Oyun vakit istediği için ilk 10 saatini oynamıştım sadece ve DLC'lerle işim olmadı. Gördüğüm kadarıyla birkaç ek görev ve hazine sandığı içeriyor. Yalnız köyün muhtarı olup köyü imar ettiğin DLC güzel gibi. Elimde koleksiyon kartları var istersen Steam'de sana vereyim kalan birkaç lirayı tamamlayıp Royal sürümü al.
 
Oyun vakit istediği için ilk 10 saatini oynamıştım sadece ve DLC'lerle işim olmadı. Gördüğüm kadarıyla birkaç ek görev ve hazine sandığı içeriyor. Yalnız köyün muhtarı olup köyü imar ettiğin DLC güzel gibi. Elimde koleksiyon kartları var istersen Steam'de sana vereyim kalan birkaç lirayı tamamlayıp royal sürümü al.

Teşekkür ederim hocam, çok naziksiniz. Ben tam şimdi almıştım, dediğiniz gibi küçük şeyler var. O dediğiniz muhtar olma DLC paketini sonra alırım olmazsa. Oynanacak çok oyun var yaza bakalım sıra ne zaman gelecek Kingdom'a :D
 

Geri
Yukarı