330 TL RGB klavye önerisi

Switch kaliteleri hakkında pek bilgim yok ama az bilinen kaliteli klavyeler üreten (Edindiğim yorum veya yabancı forum araştırmalarından) firmalardan birisi.

Bütçeni doğrultusunda, bunları önerdim. Yazılım desteği için bir şey diyemem ama ilk model kırmızı ışıklı.

Hocam teşekkürler ama yazılım önemli ve ben Numpada atıyorum tuşları ve bunlarda numpad yok.
Yine de teşekkürler...

Düzelteyim, Redragon'da RGB olan modellerin yazılımı var. Yalnız K568'in yazılımı Redragon Brasil sitesinden indirmen gerekiyor. O modelin yazılımı nedense normal sitede yok.

Alternatif swicth olarak optik switch (Mavi Switch bazlı) modeller üreten, Bloody veya Fantech firmasına bakabilirsiniz. Fantech firmasının MK882 modeli hakkında olumlu geri dönüşler alındığını hatırlıyorum, buyurun: Fantech Klavyeler ve Malzemeleri - Hepsiburada.com
MK882 Pantheon modelinin suya ve toza dayanıklıdır.

Bu firmayı dün önerecektim fakat unutmuşum.
400TL bütçeniz olabilirse, benimde alacağım bir klavyeyi size önermek isterim (RGB, Red Kailh Switch), buyurun: Lenovo Legion K500 RGB Oyuncu Klavye GY40T26478 Fiyatı

Hakkında gayet olumlu geri dönüşler yapılan, kırmızı switchli klavye.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…