3300 TL monitör önerisi

Bütçe
3400 TL

Zleh

Hectopat
Katılım
12 Temmuz 2020
Mesajlar
3.786
Makaleler
1
Çözümler
10
Yer
Kars Kafkasya
Merhaba forum, umarım iyisinizdir, hemen konuya geçiyorum. Ben bundan 14 gün önce Samsung Odyssey G3 24 144Hz modelini almıştım. Hatta blog bile yaptım. ghosting olduğunu ve çok olmadığını belirtmiştim. Ancak son 2 günde aşırı bir ghosting olmaya başlamıştı, ben de şaşırdım. Ayarları sıfırlasam ve başka ayarlar yapsam da değişmedi, iade etmek zorunda kaldım. Her neyse, sizden bu fiyat dahilinde bir monitör önerisi istiyorum. Bir daha ghosting az veya çok artacağını bilmediğimden VA panellerden uzak durma kararı aldım :D Bütçe maksimum 3400 TL olur fazlasını alamam, teşekkürler iyi sosyaller.
 

Şu monitörü önerebilirim. Fakat fiyatı biraz yükselmiş. Dilersen ikinci el de bakabilirsin. Genelde az kullanılmış sahibinden ilanlarını sıkı araştırıyorum. Mutlaka karşına çıkacaktır.

 
Aman hocam bu fiyatlara noldu bir anda ya, Asus tuf vg249q1a düşünüyordum da ışık sızması var diyorlar ancak bu attığınız model'de de var diyenler olmuş bilemedim.
 
IPS'de fiyatlar oldukça pahalandı. Geçen seferki İtopya indiriminde birçok şey aldım. Çok iyi oldu.
Hocam sizde haklısınız ancak artık VA panelden korkar oldum yani 400 500 fazla olsun İPS olsun dedim oda olmuyor ben bu yılbaşına gelmeden almam lazım yoksa yeni yıl zamlarıyla imkanı yok alamam, arada kaldım gerçekten.
 
Aman hocam bu fiyatlara noldu bir anda ya, Asus tuf vg249q1a düşünüyordum da ışık sızması var diyorlar ancak bu attığınız model'de de var diyenler olmuş bilemedim.
Her monitörde kısmen vardır hocam normal bence.
 
Hocam sizde haklısınız ancak artık VA panelden korkar oldum yani 400 500 fazla olsun IPS olsun dedim oda olmuyor ben bu yılbaşına gelmeden almam lazım yoksa yeni yıl zamlarıyla imkanı yok alamam, arada kaldım gerçekten.

Haklısın. Bu sebeple çoğu ürünü ikinci elde az kullanılmışlarda arıyorum. Ocaktan sonra yetişemeyeceğiz gibi görünüyor. Aradan çıkarman iyi olabilir.
 

Geri
Yukarı