3300 TL telefon önerisi

bandias

Hectopat
Katılım
30 Nisan 2020
Mesajlar
191
1)Mevcut telefonum kırıldı 3300TL nakit bütçem var 1TL fazla olmaz lütfen bütçe arttır demeyiniz. Hangi telefonu önerirsiniz?
2)Poco X3 nfc modelini düşündüm ama bazıları Türkiye’de bayiliği olmadığını söyledi bu konuda net bilgisi olan var mı? Xiaomi yetkili servislerinde garanti kapsamına giriyor mu telefon?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
 
2)Poco X3 nfc modelini düşündüm ama bazıları Türkiye’de bayiliği olmadığını söyledi bu konuda net bilgisi olan var mı? Xiaomi yetkili servislerinde garanti kapsamına giriyor mu telefon?
Poco zaten Xiaomi'nin değil mi? Bir soeun olacağını sanmıyorum. Türkiye'de bayiliği yoksa satılmazdı diye düşünüyorum.
 
Realme 7 ve Realme 6 Pro düşünebilirsiniz.

Realme 6 proya bütçem yetmiyor maalesef ama Realme 7'nin mediatek olması ve 64 GB olması uzun yıllardaki kullanımda sıkıntı çıkarmaz mı? Ben ortalama 3-4 hatta 3.5 sene bu telefonu sosyal medya ve günlük kullanımda kullanabilir miyim?

Hocam almışken Snapdragon'lu Poco almak istiyorum ama kafamı kurcalayan garanti kapsamına girer mi acaba telefon bir de pek bilinmeyen marka bir nevide korku var içimde bilginiz var mı varsa yardımcı olur musunuz?
 
128 GB ve Snapdragon işlemcili bir cihaz kullanmak istiyorsanız ve bütçe arttırma imkanınız varsa Samsung Galaxy M51, Realme 7 Pro, Realme 6 Pro ve Oppo Reno 4 düşünebilirsiniz.

Aslında bu sizin kullanımınıza bağlı. 64 GB hafıza bana yetmiyor, şuan kullandığım Realme 6 Pro'da 78.8 GB dolu.

Daha önce Mediatek işlemcili bir cihaz kullanmadım. Realme 7'deki işlemci performans konusunda başarılı. Sanırım işlemcinin 12nm olması sizi düşündürüyor.
 
128 GB ve Snapdragon işlemcili bir cihaz kullanmak istiyorsanız ve bütçe arttırma imkanınız varsa Samsung Galaxy M51, Realme 7 Pro, Realme 6 Pro ve Oppo reno 4 düşünebilirsiniz.

Aslında bu sizin kullanımınıza bağlı. 64 GB hafıza bana yetmiyor, şu an kullandığım Realme 6 Pro'da 78.8 GB dolu.

Daha önce mediatek işlemcili bir cihaz kullanmadım. Realme 7'deki işlemci performans konusunda başarılı. Sanırım işlemcinin 12nm olması sizi düşündürüyor.

Bazıları mediatek güvenilmez dedi bazıları o eskidendi şimdi düzelttiler kendilerini dedi çok arada kaldım tabii ki mediatek bir Snapdragon gibi değil bunu biliyorum genelde PUBG Mobile ve sosyal medya amaçlı kullanacağım için Poco almak istedim bütçe artırma imkanım maalesef yok Poco yeni bir marka olduğu için kafam karışıyor mağdur olmak istemem.
 

Geri
Yukarı